Τελευταία Νέα

Στις  17 Ιουνίου 2019 συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ημέρα που ο ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Ανδριτσόπουλος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, περνώντας στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο 15-16/06/2019 το 1ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘’Γιώργος Ανδριτσόπουλος’’, με την αρωγή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και τη συμμετοχή των ομάδων καλαθοσφαίρισης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας, Πιερίας και Φθιώτιδος.

Αθλητές από όλες τις ομάδες, συνάδελφοι και η Οικογένεια του Γιώργο Ανδριτσόπουλου, οικογένεια και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, έδωσαν το παρών στο τρισάγιο που τελέσθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας την Κυριακή 16/06/2019 αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον ήρωα Ανθυπαστυνόμο. Στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητικές αναμετρήσεις οι οποίες διεξήχθησαν αποκλειστικά σε αθλητικά και συν-αδελφικά πλαίσια ανέδειξαν πανάξια νικήτρια του τουρνουά, την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ευβοίας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του 1ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘’Γιώργος Ανδριτσόπουλος’’ και καθένα ξεχωριστά από τους συναδέλφους και συμπολίτες μας οι οποίοι δεν ξεχνούν τον ήρωα ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, τιμούν τη μνήμη του και αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του τα λόγια του ποιητή.

           ‘’νδρεοι σες πο πολεμήσατε κα πέσατ᾿ εκλες

                τος πανταχο νικήσαντας μ φοβηθέντες.

                    Ὅταν θ θέλουν ο λληνες ν καυχηθον,

             «Τέτοιους βγάζει τ θνος μας» θ λένε γι σς.

                 τσι θαυμάσιος θά ναι παινός σας.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο