Τελευταία Νέα

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης της «Αλουμίνιον της Ελλάδος» αλλά και με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της επιχείρησης πραγματοποίησε χθες η Συμφωνία Προοπτικής και ο Γιάννης Ταγκαλέγκας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ταγκαλέγκα η πρόθεσή του για δημιουργία σχολής μηχανοδηγών- εργοδηγών- χειριστών στον Δήμο με στόχο την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων από την επιχείρηση του Αλουμινίου της Ελλάδος ΒΕΑΕ, επίσης ζητήθηκε από την διοίκηση της εταιρείας  η συμβολή του Δήμου για την επίσπευση θεμάτων γραφειοκρατίας και τονίστηκε προκειμένου η σχεδιαζόμενη επένδυση των 650.000.000 να συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της ΑτΕ αλλά και ολόκληρης της περιοχής.
Ο κ. Ταγκαλέγκας εξερχόμενος από την συνάντηση δήλωσε: «Στόχος μας να γίνουμε αρωγοί στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας  σε ότι αφορά την δικαιοδοσία του Δήμου μας. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα αιτήματα των εργαζομένων για βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών λειτουργίας του αλλά και για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των εργαζομένων κατά μήκος του Δήμου μας. Θεωρούμε επιτακτική αυτή την ανάγκη μιας και η συγκεκριμένη βιομηχανική μονάδα συντήρησε και συντηρεί πολλές γενιές συμπολιτών μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη διοίκηση της εταιρείας για την πάγια τακτική της, των μη προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο