Τελευταία Νέα

Ενα φάντασμα πλανιόταν χθες το βράδυ πάνω από το Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας. Εσείς το είδατε; Εγώ, ειλικρινά, δεν το είδα. Ομως ο Michalis Raptis ήταν εκεί. Και όχι μόνο ήταν αλλά σχολιάζει κιόλας. Να σημειώσω ότι το viotiaplus.gr φιλοξενεί τις απόψεις των διακεκριμένων συνεργατών του χωρίς απαραιτήτως να υιοθετεί το περιεχόμενό τους.

 

 

Γράφει ο Michalis Raptis

• Γεμάτη η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Κρύας στην εκ νέου ανακοίνωση υποψηφιότητας από την Δήμαρχο Λεβαδέων. Δεν ήταν λίγοι κι οι ψηφοφόροι του Λουκά Κουτσοπέταλου, ίσως και πλειοψηφική τάση στο κοινό.

 

• Ψέματα. Πλειοψηφική τάση ήταν τα ορθόδοξα και μη στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, κάποιοι εξ αυτών ίσως έχουν προλάβει και τον Κουτσοπέταλο.

• Η Δήμαρχος όπως και να έχει, δεν κοιτούσε το κοινό, γιατί αν το κοιτούσε δεν θα μπορούσε να δηλώσει ότι δεν θα δεχθεί το πισωγύρισμα της πόλης. Εκτός αν έγινε κι αυτή φαν του Περίανδρου Πώποτα με  το σύνθημά της να είναι το “Εμπρός Πίσω”!

• Ακολούθως καταπιάστηκε με την “Διαφάνεια”. Και πείτε ότι δε θυμόταν την διενέργεια έργων χωρίς να είναι πουθενά εγγεγραμμένα, δεν θυμόταν ούτε τις προσλήψεις στην ΚΕΔΗΛ μια ημέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία, αλλά κι ούτε μια σειρά απευθείας αναθέσεων χωρίς τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, πείτε ότι όλα αυτά τα είχε ξεχάσει ή ήθελε να κάνει μια νέα αρχή, το “πράσινο” κοινό πάλι δεν το κοιτούσε;

 

• Βέβαια, για να μην είμαστε κι απόλυτοι, στο “πράσινο” κοινό, η απόχρωση δεν ήταν μόνο αυτή του σάπιου… μήλου. Αυτός ο χώρος έχει δημιουργήσει κι έμπειρους επιστήμονες και τεχνοκράτες. Τους είδαμε μειοψηφικά στο κοινό. Η ερώτηση όμως εύλογη: Την αδιαφάνεια κι ενίοτε σαπίλα, παράλληλη και μη, που παρατηρούσαν και κατέκριναν δριμύτατα, πώς και την είδαν με άλλο μάτι; Κι αν παρατήρησαν κάτι να αλλάζει, να μας το πουν και σε εμάς.

• Διότι το δικαίωμα στην Ελπίδα, έστω και περιστασιακά, θα πρέπει να αποκτάται διαλογικά. Αυτιά και μάτια ανοιχτά λοιπόν, για επιχειρήματα.

3 thoughts on “Πρώτη της Πούλου – Το ΠΑΣΟΚ είναι Εδώ

  1. Ο/Η Παρατήρηση λέει:

    Είναι όλοι σκεφτικοι ή μου φαίνεται; Κανένας δε χαμογελάει..

    1. Σκέπτονται στους σταυρούς, βαρύς ο σταυρός.

  2. Ο/Η Αρίσταρχος λέει:

    Πρώτη της πούλου -Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί αλλα η Ελπιδα είχε φύγει τι έμεινε<>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο