Τελευταία Νέα

H Ομοσπονδία  Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης  Στερεάς Ελλάδας  Π.Ε Βοιωτίας διοργανών στο συνεδριακό κέντρο Θήβας, στην αίθουσα “Αλέκος Κοφίνης” (Λουκά Μπέλου 1), την Τετάρτη  6 Μαρτίου στις 17:30, την ανοιχτή  ημερίδα ενημέρωσης  με θέματα:

ΕΝΟΤΗΤΑ 1 (17:30-18:15)

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ
    Για τα τρέχοντα προγράμματα επιδότησης. Ενημέρωση από τον Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη, Επιστημονικό Σύμβουλο-Στέλεχος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

EΝΟΤΗΤΑ 2 (18:15-19:00)         

  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος στο αλαλούμ που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μετά την αναστολή της άδειας λειτουργίας της ΑΕΠΙ και την ίδρυση δύο νέων εταιρειών (ΕΥΕΔ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ). Ενημέρωση για τα τελευταία νέα θα κάνει ο Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) και Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων).

ΕΝΟΤΗΤΑ 3 (19:30-21:00)

  • ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ -ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
    Ενημέρωση από την Αθηνά ΜπλουγουράΥγειονολόγο ΤΕ,ΜSc -Προϊσταμένη Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου και Περ/κης Υγιεινής ΠΕ Βοιωτίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
  • ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ(ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)
    Ενημέρωση από  την Γεωργία Ζυγογιάννη, Χημικό-Μηχανικό ΠΕ,MSc, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
  • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ και ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
    Ενημέρωση από την Κωνσταντίνα Τσιάπαλη, Υγειονολόγο ΤΕ,MSc, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Περ/κης Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε Ευβοίας-Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Μέλος Δ/Σ (ΠΕΕΔΥ)

         ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΟΥΝ: Γεώργιος Μακρυνός, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Εποπτών Υγείας (ΠΕΕΔΥ), Υγειονολόγος-Επόπτης Δημόσιας Υγείας και  ο Δημήτρης Μπέντος, Λέκτορας Εφαρμογών  Τμήματος Δημόσιας και Κοινωνικής Υγείας, Μέλος Δ/Σ (ΠΕΕΔΥ), Υγειονολόγος-Επόπτης Δημόσιας Υγείας.

Τις επιχειρήσεις θα εκπροσωπήσει ο Δικηγόρος  της ΠΟΕΣΕ, Σωτήριος Παπαμιχαήλ.

Για την ενημέρωση και την προστασία του κάθε επιχειρηματία επιβάλλεται η συμμετοχή στην ημερίδα γιατί θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση και συζήτηση/ερωτήσεις για όλα τα ανωτέρω.

Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής  στα τηλέφωνα: 22620 27707 και 6939628670, καθημερινά από τις 10:00  έως τις 15:00.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο