Τελευταία Νέα

Σε μια μαζικότατη συγκέντρωση, με παλμό και έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων, συγκέντρωση, που θύμισε δυναμικές άλλων εποχών, μίλησε χθες στη Χαλκίδα, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης – Υποψήφιος  Περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Στερεά… Υπεροχής».

Σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ξεδίπλωσε το Όραμα και τη στρατηγική της παράταξης για την Περιφέρεια, την  Αυτοδιοίκηση, την Κοινωνία,  την Πολιτική.

«… Στη μεταμνημονιακή εποχή, χρειαζόμαστε ένα Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής, Σχέδιο  για τη Χωρική, Οικονομική, Περιβαλλοντική  Ανταγωνιστικότητα της Στερεάς.  Ένα Σχέδιο που θα προκύψει με διαδικασίες Δημοκρατικού  Προγραμματισμού, γύρω από το οποίο θα συσπειρωθούν και οι νεώτερες γενιές. Το σχέδιό μας, αποτελεί μια νέα συμφωνία των Πολιτών με την Αυτοδιοίκηση και την Πολιτική και που καθιστά την Περιφέρειά μας, Περιφέρεια Υπεροχής μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη των Περιφερειών».  

Ανάλυσε μεταξύ άλλων και τις τέσσερις βασικές δεσμεύσεις – άξονες του  Προγράμματος:

  • Κοινωνική Πολιτική-Απασχόληση.  
  • Επανεκκίνηση της τοπικής Οικονομίας.
  • Ανάδειξη της Ταυτότητας της Στερεάς.
  • Νέο Μοντέλο διακυβέρνησης .

Το  Δημήτρη  Αναγνωστάκη  παρουσίασαν ο φίλος του και πρώην Αναπλ. Υπουργός  Γ. Πανούσης, η Υπουργός κ. Ολγα Γεροβασίλη, η εκπαιδευτικός Μαρία Γιαμά κι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ  κ. Γιάννης Κατσαμάκας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Βουλευτές, Δήμαρχοι και Αυτοδιοικητικά Στελέχη, Εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών και Παραγωγικών Οργανώσεων και φυσικά οι πολίτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Δ. Αναγνωστάκης παρουσίασε Υποψηφίους της Εύβοιας, που διακρίνονται για τη διάθεση προσφοράς στον τόπο μας. Ένα άξιο πολιτικό προσωπικό, που θα υλοποιήσει το Σχέδιο μας, για μια  «Στερεά …Υπεροχής». .  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο