Τελευταία Νέα

Νεκρός βρέθηκε ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί νωρίς το βράδυ της Δευτέρας. Η καταγγελία της εξαφάνισής του έγινε από συναδέλφους του κληρικούς.

Το αυτοκίνητό του είχε πέσει μέσα στη θάλασσα στην περιοχή των Καλυβίων και πιθανότατα αιτία του δυστυχήματος ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Οι κάτοικοι στη Γύθειο είναι συγκλονισμένοι αφού επρόκειτο για έναν ιερέα ιδιαίτερα αγαπητό .

«Αυτός ο άνθρωπος βοηθούσε τους πάντες. Είχε μια γαλήνια φυσιογνωμία που σπανίζει σε άνθρωπο» θα πουν κάτοικοι που τον γνωρίζουν.

Ο αρχιμανδρίτης είχε μια καθημερινή συνήθεια να πηγαίνει στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσόστομου και όπως λένε κάτοικοι είναι πολύ πιθανόν χθες με την κακοκαιρία να πήγε εκεί στην περιοχή  Κότρωνα όπου και εντοπίστηκε για τελευταία φορά το σήμα του κινητού τηλεφώνου.

Ο αρχιμανδρίτης μαζί με τον Μητροπολίτη που εκοιμήθει είχαν δώσει μέρος  της περιουσίας τους στο Χαμόγελο του Παιδιού για να φτιαχτεί σπίτι για τα παιδιά.

Από τότε που ο Μητροπολίτης εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης είχε αναλάβει να ολοκληρώσει το ιεραποστολικό τους έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο