Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  26/2  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2018

 

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

 

Το αστρολογικό σκηνικό της εβδομάδας είναι πολύ πιο δυναμικό από αυτό της προηγούμενης, μιας και ο Ήλιος ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντώνται με τον Άρη, το Δία, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στέλνοντας εσωτερικές και εξωτερικές κινητήριες  ενέργειες. Ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει εκεί φέτος, έως τις 20 Μαρτίου. Ο Ερμής  στο ζώδιο των Ιχθύων θα παραμείνει έως τις 6 Μαρτίου, σε μια όχι καλή θέση, για τη φύση του. Κάνει τους ανθρώπους αφηρημένους και πολύ συναισθηματικούς στην ικανότητα επικοινωνίας. Τους προικίζει όμως με την δυνατότητα κατανόησης αφηρημένων εννοιών και δίνει σπουδαίους μαθηματικούς, φυσικούς και φιλοσόφους. Η Αφροδίτη κινείται και αυτή το ζώδιο των Ιχθύων από τις έως τις 5 Μαρτίου προσφέροντας μας φαντασία, ευαισθησία, διαίσθηση αλλά και αδράνεια. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 17 Μαρτίου μας προικίζει με διανοητική ενέργεια, ενθουσιασμό και θάρρος. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός και η ενασχόληση με την ύπαιθρο γίνονται ευχάριστα και εύκολα. Το μότο της εβδομάδας είναι: «Συν Αθηνά και χείρα κίνει ! ».   

Όλοι οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου σε όλα τα ζώδια, δεν έχετε ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές και κατά συνέπεια αλλαγές.

 

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) η εβδομάδα αρχίζει με εξωστρέφεια και καλή διαχείριση του χρόνου στον επαγγελματικό τομέα. Διεκπεραιώνετε υποθέσεις με το δημόσιο. Οι γονείς επικοινωνείτε  ψυχικά με τα τέκνα σας με υγιή τρόπο και εκείνα ανταποκρίνονται ανάλογα. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 26,27,28 Απριλίου, η καριέρα και ένα τέκνο για τους γονείς, συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας, βάζοντας όλη την υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα που διαθέτετε σε αυτά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) την Τρίτη διευθετείτε οικονομικά θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και ρυθμίσεις. Την Πέμπτη θα υπάρχει η τάση για εκνευρισμό λογομαχία ενώ παράλληλα θα τακτοποιείτε γραφειοκρατικές επαγγελματικές και κάποιοι κληρονομικές υποθέσεις. Την Κυριακή κάποιοι θα θελήσετε να απομονωθείτε και άλλοι να ξεφύγετε είτε με το ταίρι σας είτε οι καλλιτέχνες μέσω της τέχνης. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) από την Πέμπτη και μετά δέχεστε την εύνοια της τύχης  όσον αφορά σε οικονομικές συμφωνίες τόσο με το δημόσιο όσο και μέσω διαδικτύου. Έχετε καλή ψυχολογία και καταφέρνετε να ισορροπήσετε μεταξύ νου και καρδιάς.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) ένα νομικό θέμα σας απασχολεί και εργάζεστε πανω σε αυτό με επιμονή. Κάποιοι άλλοι ασχολείστε με μέθοδο για έναν στόχο εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Ίσως συναντήσετε έναν φίλο από μακριά.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) την  Τρίτη κινείστε με σοφία και επιβλητικότητα για να καταφέρετε μια συμφωνία στον τομέα της εργασίας η οποία αποδίδει την Πέμπτη. Την ίδια μέρα κάποια έξοδα προκύπτουν και η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης στο σπίτι ή συντροφιά με αγαπημένους φίλους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) η εβδομάδα θα κυλήσει με ευκολία ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά με έσοδα από την εργασία, δώρα, πολύ καλή ψυχολογία και συνεργασία με αγαπημένους φίλους. Περνάτε καλά όπου κι αν βρίσκεστε.  

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) κλείνετε μια επωφελής επαγγελματική συμφωνία. Κάποιοι συζητάτε σοβαρά με γονείς για κληρονομικά και φορολογικά θέματα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) από την Τρίτη η εργασία απορροφά αρκετή από την ενέργειά σας με θετικά αποτελέσματα. Την Πέμπτη υπάρχει η τάση για εκνευρισμό στις συνεργασίες σας στο  σπίτι και στην εργασία γι αυτό ελέγξτε το όσο μπορείτε. Η Κυριακή είναι μέρα που καλό θα ήταν να μην βασιστείτε σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) η εύνοια της τύχης σας αγγίζει στον τομέα του κοινωνικού σας προφίλ από τη Πέμπτη και μετά. Μιλάτε και κινείστε με χάρη και εξωστρέφεια στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις γονέων τέκνων είναι εξαιρετικές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) μια σημαντική συμφωνία οικονομικού και νομικού χαρακτήρα έρχεται να υλοποιηθεί από τη Δευτέρα. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 27,28,29 Ιουνίου μια συνεργασία σε οικονομική αλλά και σε συναισθηματική βάση, σας παιδεύει μέχρι να βρει τη λύση της. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) από την Τρίτη οι αδέσμευτοι σκέφτεστε σοβαρά την επισημοποίηση μια ερωτικής σχέσης. Κάποιοι ολοκληρώνετε συμβόλαια ακινήτου προς τέκνα. Την Πέμπτη καλό θα ήταν να συγκρατηθείτε λεκτικά στον εργασιακό χώρο στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Την Κυριακή κάνετε όνειρα για αύξηση εσόδων και το συναίσθημα ξεχειλίζει. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) η εύνοια της τύχης σας αγγίζει στον τομέα του έρωτα, των τέκνων, της δημιουργικής εργασίας αλλά και στους κοντινούς και μακρινούς φίλους. Μιλάτε και μετακινείστε με άνεση, το απολαμβάνετε και σας απολαμβάνουν. Σας ανοίγουν οι πόρτες σε νομικά θέματα και σπουδών. Κάνετε σχέδια για ταξίδια μικρά και μεγάλα.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) ένα χρόνιο θέμα υγείας τακτοποιείται οριστικά. Κάποιοι άλλοι τακτοποιείτε επαγγελματικές οφειλές γιατί βρήκατε τα χρήματα να το κάνετε, και αυτό σας ανακουφίζει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) από την Τρίτη ένα θέμα υγείας δικό σας, των γονιών ή των τέκνων λύνεται αποτελεσματικά. Για κάποιους η τακτοποίηση φορολογικών θεμάτων προσφέρεται αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη προκύπτουν κάποια έξοδα για διασκέδαση, για τα τέκνα ή για το σπίτι. Την Κυριακή μην δανείσετε χρήματα, μπορείτε όμως να αναζητήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό.   Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) η εύνοια της τύχης σας αγγίζει στον τομέα των εσόδων, των δώρων και κληρονομικών θεμάτων. Έχετε πολύ γοητεία και έλκετε σαν μαγνήτες ότι και όποιον επιθυμήσετε. Θέματα ακινήτων τακτοποιούνται με ευκολία. Προωθήστε τον εαυτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) παντρεύετε τα πρέπει με τα θέλω σας, στις προσωπικές σας σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) από την Τρίτη έχετε τη διανοητική δύναμη να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με αγαπημένα πρόσωπα η οποία δυναμώνει τη σχέση σας. Την Πέμπτη υπάρχει η τάση για εκνευρισμό με τους οικείους ή με τους συνεργάτες σας οι ελεύθεροι επιχειρηματίες, γι αυτό συγκρατηθείτε όσο μπορείτε. Την Κυριακή κυριαρχούν τάσεις απομόνωσης και προσευχής. Τυχόν συμφωνίες δεν θα αποδώσουν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) η εύνοια της τύχης σας αγγίζει στον τομέα των δημόσιων σχέσεων. Η αρμονία και η διπλωματία συνυπάρχουν εντός και εκτός σπιτιού. Καλές ημέρες για συμβόλαια και οικογενειακές  και επαγγελματικές συμφωνίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) η εργασία θα έχει απαιτήσεις από εσάς αυτή την εβδομάδα, τόσο στην οικογένεια όσο και έξω από αυτήν. Ευκαιρίες για ανεύρεση εργασίας παρουσιάζονται. Ισως πρέπει να βοηθήσετε στη λύση  για ένα θέμα υγείας ενός οικείου προσώπου. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 28,29,30 Σεπτεμβρίου ένα θέμα ακινήτου ή οικογενειακό, σας παιδεύει ακόμη μέχρι να βρει την οριστική του λύση. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) από την Τρίτη η πιθανότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας από την εργασία ή από ένα ακίνητο είναι πολύ μεγάλη. Την Πέμπτη υπάρχει η τάση για λεκτική διαμάχη στο χώρο εργασίας αλλά και με τους οικείους. Την Κυριακή υπάρχει η τάση για τεμπελιά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) η εύνοια της τύχης σας αγγίζει στον τομέα των εσόδων από την εργασία και όχι μόνο. Είστε γενναιόδωροι στα συναισθήματά σας και τα επικοινωνείτε με χάρη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) διαφαίνεται μια σταθερή συμφωνία στον επαγγελματικό χώρο. Οι γονείς στηρίζετε έμπρακτα και πιο μεθοδευμένα τα τέκνα σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) από την Τρίτη οι αδέσμευτοι περνάτε όμορφα με προοπτική να αποκτήσετε ταίρι. Οι δεσμευμένοι μετακινείστε συζητάτε και το συναίσθημα ξεχειλίζει. Οι γονείς παίρνετε ηθική ικανοποίηση από τα τέκνα σας. Την Πέμπτη ξοδεύετε παραπάνω χρήματα για να περάσετε καλά. Την Κυριακή ανεβάζετε τον πήχη πολύ ψηλά στα ερωτικά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) η εύνοια της τύχης σας χτυπά την πόρτα στα τυχερά παιχνίδια και στον ερωτικό τομέα από την Πέμπτη και μετά. Διασκεδάστε και απολαύστε τη ζωή με καλούς φίλους που σας βοηθούν σε αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) έσοδα έρχονται στο σπίτι σας και η αισιοδοξία επιστρέφει. Για τους γεννημένους στο δεύτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) από την Τρίτη έσοδα από την εργασία, από έναν γονέα ή από ένα ακίνητο έρχονται με τάση σταθερότητας. Την Πέμπτη η διάθεση σας είναι λίγο αναστατωμένη με τους οικείους ή γιατί κάτι σας ενοχλεί στο σπίτι. Την Κυριακή η τάση φυγής από το χώρο που κατοικείτε είναι δεδομένη. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) αυτή την εβδομάδα η εύνοια της τύχης δεν είναι τόσο ορατή στους άλλους αλλά κυρίως εσωτερική. Ακολουθείτε τη διαίσθησή σας στην καθημερινότητά σας και στις κοινωνικές συναναστροφές  και ωφελείστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) ότι λέτε και όπου πάτε έχετε στόχο το όφελος και όντως το πετυχαίνετε με τον τρόπο σας. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 27,28,29 Δεκεμβρίου ένα οικονομικό, φορολογικό ή κληρονομικό θέμα το οποίο προωθείτε,  θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι να βρει την οριστική του λύση.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) από την Τρίτη σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία ή μια συζήτηση που κάνετε, σας φέρνει μια χρήσιμη είδηση. Την Πέμπτη προσέξτε να μην στενοχωρήσετε με τα λόγια σας έναν φίλο γιατι κυριαρχεί αυτή η τάση. Την Κυριακή η τάση για διαψευσεις  και ανυποστήρικτες υποσχέσεις είναι παρούσα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) αυτή την εβδομάδα μυστικές και φανερές συζητήσεις με φίλους για επαγγελματικά θέματα, σας ευνοούν πολύ, και σας δίνουν λύσεις και κατευθύνσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) κάποιοι σταθεροποιείτε τα έσοδα από μια συμφωνία με το δημόσιο και κάποιοι προσπαθείτε με κρυφό τρόπο να τα σταθεροποιήσετε. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) έρχονται έσοδα από διάφορους πόρους από ακίνητο, επιχείρηση ή από τρίτους σε σταθερή βάση. Την Πέμπτη ξοδεύετε παραπάνω για κοινωνικούς λόγους ή για ένα τέκνο ενώ την Κυριακή αν προκύψει μια οικονομική συμφωνία δεν θα έχει αντίκρισμα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου)  η εύνοια της τύχης έρχεται από έναν γονέα με οικονομικό και συναισθηματικό αντίβαρο. Για κάποιους η τύχη έρχεται μέσα απ’ το επάγγελμα και την κοινωνικότητα. Για άλλους τα τέκνα θα σας κάνουν περήφανους και τα τυχερά παιχνίδια είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει θετικά τα έσοδά σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με δέσμευση για τους επαγγελματικούς σας στόχους και αξιόλογοι φίλοι με κύρος, συμβάλλουν θετικά με τον τρόπο τους σε αυτό. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Συνεχίζετε να είστε γοητευτικοί, χαριτωμένοι στην κίνηση και στο χορό, και να χειρίζεστε άριστα το γραπτό και προφορικό λόγο προς το συμφέρον σας, κάνοντας πολύ καλές δημόσιες σχέσεις. Από την Τρίτη σας δίνεται μια ευκαιρία να επεκτείνετε έναν προσωπικό στόχο μέσω μιας συνεργασίας. Την Πέμπτη φαίνεται να αναδύεται μια εσωτερική σύγκρουση με το φιλικό περιβάλλον για θέματα αντιλήψεων. Καλό θα είναι να μην δώσετε συνέχεια στο θέμα. Την Κυριακή ένα περαστικό θέμα υγείας σας απασχολεί για λίγο. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) η εύνοια της τύχης έρχεται από μακριά ή από μία νομική απόφαση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλείνετε επωφελείς συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ κάποιοι άλλοι ευνοείστε από κληρονομικά θέματα από γονείς είτε είναι σε λόγια είτε σε πράξη. Τολμήστε με όπλο την αισιοδοξία και θα κερδίσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο