Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  8/1  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1/2018

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

Τo νέο έτος ξεκίνησε θετικά και θα συνεχίσει για όλο τον Ιανουάριο με λίγες εξαιρέσεις. Την εβδομάδα ετούτη όπως και την επόμενη, δίνεται η δυνατότητα για αναμόρφωση, χαρά, χρήμα, ανάπλαση, διεκδίκηση, ιδεαλισμό, ευελιξία και ευστροφία. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω προχωράει παρέα με τον Ήλιο. Ο Ηλιος, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας συναντάνε τον Πλούτωνα. Ο Ερμής από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου εισέρχεται στον Αιγόκερω και συναντάει τον Κρόνο. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα τετραγωνίσει τον Ουρανό. Το μότο της εβδομάδας είναι : « Η ευκαιρία έχει πολλά πρόσωπα!!! ».  

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) χρησιμοποιείτε με άνεση  την ευστροφία και την ευελιξία σας στην εργασία και στο στενό οικογενειακό περιβάλλον. Δυνατότητα εύρεσης εργασίας μέσω διαδικτύου, για οσουν το επιδιώκουν. Οι φοιτητές αποδίδουν στις σπουδές τους. Από την Πέμπτη ο τρόπος έκφρασης σας, γίνεται σοβαρός, ζυγισμένος και προσανατολισμένος σε επαγγελματικά θέματα. Η καριέρα είναι το κύριο μέλημά σας. Έχετε την έμπρακτη στήριξη από έναν γονιό και από άτομα με κάποιο κύρος. Θα έχετε καλά νέα για ένα θέμα υγείας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) η εβδομάδα είναι μόνο θετική για την προώθηση σε επαγγελματικά θέματα, μέσω επαφών και συμφωνιών που σας ανεβάζουν κοινωνικά και σταθεροποιούν τα οικονομικά σας. Έχετε την έμπρακτη στήριξη από έναν γονιό και από άτομα με κάποιο κύρος. Ένας έρωτας παίρνει πιο επίσημη μορφή. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) από την Τετάρτη προωθείτε δραστήρια, επαγγελματικά θέματα, μεσω αγαπημένων ατόμων που σας στηρίζουν και βρίσκονται σε μια κοινωνική θέση ανώτερη από τη δική σας. Το Σαββατοκύριακο η διάθεση θα είναι λίγο πεσμένη με τάση για διαφωνία με τους οικείους ή τους συναδέλφους. Εκτονωθείτε καλύτερα σε σωματική δραστηριότητα και άσκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) στην αρχή της εβδομάδας χρησιμοποιείτε  με άνεση την ευστροφία και την ευελιξία σας για να τακτοποιήσετε  οικονομικά και επαγγελματικά θέματα με το δημόσιο. Έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τα τέκνα σας και οι ερωτευμένοι με το ταίρι σας.  Από την Πέμπτη εσεις που είστε  γονείς, παίρνετε μια σοβαρή θετική απόφαση για την επιμόρφωση των παιδιών σας. Μια νομική συμφωνία ή απόφαση, σας δίνει σταθερά έσοδα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) κάποιοι θα ξεκινήσουν μια καλή επαγγελματική δραστηριότητα  στο χώρο της κατοικίας τους με κάποια μορφή συνεταιρισμού η οποία μπορεί να προωθηθεί μεσω διαδικτύου αλλά και στο εξωτερικό. Κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) από την Τετάρτη θα το σκεφτείτε σοβαρά για μια θετική επαγγελματική συνεργασία και θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά γι’ αυτό.Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την τάση να είστε πνεύμα αντιλογίας με υφισταμένους και προΐσταμένους αλλά και να το συγκρατείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) χρησιμοποιείτε με άνεση  την ευστροφία και την ευελιξία σας για να πετύχετε έναν στόχο και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Μια νομική συμφωνία και με τη βοήθεια κάποιου φίλου, σας διεκολύνει. Τακτοποιείτε οικονομικά ή κληρονομικά θεματα με πολύ καλή οργάνωση. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές – οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο, την γραφειοκρατεία κτλ. Θέματα υγείας και διατροφής βρίσκουν εύκολα τη λύση τους. Κάποιος από το χώρο εργασίας θα δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) από την Τετάρτη αρχίζετε να τακτοποιείτε επαγγελματικές – οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο, και την γραφειοκρατεία με επιτυχία. Ασχολείστε με την υγεία και τη διατροφή πιο στοχευμένα. Το Σαββατοκύριακο η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και θα θελήσετε να ταξιδέψετε μακρυά με το ταίρι σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου)  η εβδομάδα σας βρίσκει να κάνετε έξυπνες δημόσιες σχέσεις στην εργασία και να παίρνετε χρήσιμες πληροφορίες. Γραφειοκρατικά επαγγελματικά θέματα διεκπεραιώνονται με άνεση. Θέτετε την τεχνολογία στην υπηρεσία της εργασίας.  Όσοι ψάχνετε εργασία θα έχετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα επωφεληθήτε από αυτές, έμπρακτα απο την Παρασκευή.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) ευνοείται ένα συναισθηματικό θέμα που παίρνει τη μορφή δέσμευσης με την έγκριση από την οικογένεια και τους φίλους. Κάποιοι άλλοι θα  συνεταιριστείτε στην επιχείρησή σας με αγαπημένα πρόσωπα και καλά θα κάνετε.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) από την Τετάρτη όσοι είστε  ερωτευμένοι, θα σκεφτείτε σοβαρά την κοινωνική δεσμευση με το ταίρι σας. Για κάποιους μια καλή επαγγελματική συνεργασία με έντονο το στοιχείο της δημιουργίας υπόσχεται κέρδη. Το Σαββατοκύριακο ξεσηκώνεστε από τα λόγια ενός φίλου για αλλαγές στην εργασία και καλό θα είναι να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να τα σκεφτεί. Ένα ξαφνικό θέμα υγείας προκύπτει που είναι περαστικό.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου)η εβδομάδα αρχίζει με ένα αγαπημένο πρόσωπο να σας βοηθάει με τα λόγια του και τις γνωριμίες του να πάρετε μια απόφαση και να διερύνετε τον ορίζοντά σας. Από την Παρασκευή τακτοποιείτε ένα οικονομικό θέμα στην εργασία. Πειθαρχείτε στην διατροφή με άνεση και για θέμα υγείας. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) η εβδομάδα είναι ιδανική για να βρείτε εργασία ή να ξεκινήσετε εργασία κατ’ οίκον. Οι γνώσεις, τα πτυχία, οι γονείς και αγαπημένα πρόσωπα συμβάλλουν θετικά. Κάποιοι σταθεροποιείτε με κάποιον τρόπο την επαγγελματική σας στέγη.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) από την Τετάρτη δραστηριοποιείστε στο χώρο της εργασίας με θετικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας όλα τα εφόδιά σας, πτυχία, γνωστούς, γονείς, επαφές. Το Σαββατοκύριακο κάποια νέα ιδέα ή νέο σας έρχεται για την εργασία, και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Δώστε λίγο χρόνο και θα βρείτε τη λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η εβδομάδα αρχίζει με την άνετη τακτοποίηση οικονομικών οικογενειακών θεμάτων. Η εργασία στην επιχείρηση γίνεται με ευελιξία και με οφέλη. Από την Παρασκευή επισημοποιείται ενας ερωτικός δεσμός. Αναγνωρίζεστε κοινωνικά και επαγγελ-ματικά για ένα δημιουργημά σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) οι γονείς παίρνετε  χαρά απ’ τα παιδιά σας και η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη. Οι αδέσμευτοι έχετε πολύ καλές συνθήκες για ερωτική γνωριμία. Βγείτε έξω. Μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ειναι εγγυημένα χαρούμενες. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) χαρά, διασκέδαση, συζητήσεις, επαφές, έρωτας, παιδιά και καλή διάθεση είναι δεδομένα από την Τετάρτη και μετά. Το Σαββατοκύριακο κάποιο άτομο στην εργασία θα σας δείξει την ερωτική του διάθεση και θα σας ξαφνιάσει. Έχετε συμφέρον να μην αντιδράσετε άμεσα.  

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) η εβδομάδα αρχίζει με κρυφές και φανερές επαφές που κάνετε με αγαπημένα πρόσωπα, και αφορά σε ένα τέκνο ή σε ένα δημιούργημά σας. Από την Παρασκευή ευνοείται ένα νομικό θέμα ή μια νομική συμβουλή σχετικά με την κατοικία ή με ένα ακίνητο. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) ολοκληρώνετε εργασίες με  την κατοικία ή με ένα ακίνητο καταφέρνοντας να ξοδέψετε λίγα χρήματα. Συμβόλαια ακινήτων ενδείκνυνται αυτή την εβδομάδα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) από την Τετάρτη θα ασχοληθείτε ενεργά με την κατοικία, τον καλοπισμό της ή τη μίσθωση ενός ακινήτου. Το Σαββατοκύριακο θα προκύψει μια διαφωνία στον οικογενειακό χώρο ίσως και για θέματα συμφερόντων η οποία θα ανανεώσει τελικά τις μεταξύ σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) η αρχή της εβδομάδας φέρνει ξαφνικά κέρδη από την εργασία ή από ένα ακίνητο. Πιθανή μετακόμιση της επαγγελματικής στέγης με πιο ευνοικούς οικονομικούς όρους. Την Παρασκευή οριστικοποιείται μια οικονομική συμφωνία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) η κίνηση, η μετακίνηση, οι επαφές και η επικοινωνία είναι θετικές για οικονομικούς και επαγγελματικούς λόγους. Γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται με άνεση και οριστικά. Βελτιώνεται και κάνετε πιο λειτουργικό το μεταφορικό σας μέσον. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) από την Τετάρτη οι μετακινήσεις και οι επαφές που κάνετε στο χώρο εργασίας σας φέρνουν χρήσιμα νέα. Το Σαββατοκύριακο μια διαφωνία στην αρχή, για ένα ακίνητο,για την επαγγελματική στέγη ή για ένα οικογενειακό θέμα, στο τέλος, μπορεί να καταλήξει πιο συμφέρουσα για εσας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) στην αρχή της εβδομάδας, χρησιμοποιείτε με άνεση  την ευστροφία και την διπλωματία στην ερωτική σας σχέση για να πετύχετε το θαυμασμό του/της συντρόφου. Μετακινήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα τέκνο διακρίνεται. Την Παρασκευή κλείνετε μια οικονομική συμφωνία. Οι γεννημένοι στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) ετούτη την εβδομάδα κλέινετε οικονομικά θέματα με το δημόσιο με τη βοήθεια φίλων, αγαπημένων προσώπων και συναδέλφων. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) από την Τετάρτη μπαίνετε στη διαδικασία τακτοποίησης οικονομικών θεμάτων με φόρα. Το Σαββατοκύριακο κάποια λόγια με τον ερωτικό συντροφο είναι πιθανά. Εξοδα για τα παιδιά για λόγους μάθησης και μετακίνησης. Κάποιοι θα μετακινηθήτε για διασκέδαση και θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) στην αρχή της εβδομάδας, ένα ξαφνικό έσοδο προκύπτει από την εργασία ή ακίνητο. Από την Παρασκευή νομικά επαγγελματικά θέματα τακτοποιούνται. Επιμορφώνεστε σε επαγγελματικά θεματα. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Οι φίλοι, οι σύλλογοι και οι ομάδες παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ανεβαίνετε στην ιεραρχία της κοινωνίας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Από την Τετάρτη φιλικές επαφές με ερωτική διάθεση σας αναδεικνύουν. Το Σαββατοκύριακο μια διαφωνία με το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον θα προκύψει για συναισθηματικούς ή οικονομικούς λόγους αλλά στο τέλος θα ανανεώσει τη μεταξύ σας σχεση, αν συγκρατηθείτε τη στιγμή της έντασης.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) στην αρχή της εβδομάδας κάνετε επαφές με άτομα που δεν τα βλέπετε συχνά ή μια νέα γνωριμία σας δίνει επωφελείς πληροφορίες. Επικοινωνείτε γραπτά ή προφορικά και δημιουργείτε κάτι πρωτότυπο. Από την Παρασκευή κινήστε για το συμφέρον σας κρυφά για να εδραιωθείτε με επιτυχία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) κινείτε τα νήματα στον επαγγελματικό χώρο, χωρίς να το ανακοινώνετε δεξιά και αριστερά και καλά κάνετε γιατί έτσι θα πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) οικογένεια και καριέρα πάνε παρέα και η στήριξη είναι λεκτική και ψυχολογική. Προχωρήστε ακάθεκτοι.Το Σαββατοκύριακο μια διαφωνία προκύπτει, ίσως κάτι που παρανοήσατε, με κατάληξη το θέμα να γίνει πιο ξεκάθαρο και ευνοικό για εσας.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) η εβδομάδα αρχίζει με ξαφνικά έσοδα από την εργασία ή από κάποιο ακίνητο. Από την Παρασκευή αρχίζετε να έχετε επαφές με άτομα κύρους, που μπορεί να τα γνωρίζετε από παλιά ή από το οικογενειακό περιβάλλον και σας προωθούν. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Επαφές που θα αποφέρουν άμεσο και έμμεσο κέρδος και μέσω διαδικτύου επιβάλλονται. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) η επέκταση στην εργασία είναι δεδομένη μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου με  όφελος. Ένας νομικός στόχος επιτυγχάνεται. Κοινωνικοποιηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο ίσως προκύψουν κάποια έξοδα  για κοινωνικούς λόγους ή για μια μικριδιαδρομή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο