Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  25/12  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2017

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα, Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενη Καλή Πρωτοχρονιά !

Τα κύρια αστρολογικά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν  την τελευταία εβδομάδα του 2017, είναι η είσοδος της αφροδίτης στο ζώδιο του αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων η οποία θα παραμείνει μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, και η σύνοδος που θα κάνει με τον κρόνο, την ίδια μέρα, θα μας κάνει πιο συγκρατημένους και πιο τυπικούς στην εκφραση των συναισθημάτων μας.  Ο ερμής έχει  γυρίσει στην ορθόδρομη πορεία του και οι λύσεις στα όποια θέματα, μπορούν να εφαρμοστούν με περισσότερη ευκολία.  Ο άρης συνεχίζει να διελάυνει στο ζώδιο του σκορπιού τριγωνίζοντας τον ποσειδώνα. Οι γεννημένοι στο τρίτο 10ήμερο θα έχουν μια συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας. Το μότο της εβδομάδας είναι : « Υλική και συναισθηματική ασφάλεια δια μέσω της οργάνωσης !!! ».

ΚΡΙΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται ότι θα τα περάσετε με φίλους στο σπίτι σας ή σε φιλικό σπίτι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είστε σε κίνητικότητα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι σας, με αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα για τις ευχές.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου)  η φροντίδα του κοινωνικού σας προφίλ  έχει μπει σε πρώτη διάταξη. Μια σημαντική σχέση ή θα γίνει πιο σταθερή ή θα διακοπεί. Υπάρχει πιθανότητα για μια οικονομική ενίσχυση από έναν γονιό ή και από προαγωγή. Η καριέρα είναι το κύριο μέλημά σας. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) είστε σε κίνηση,  σκέφτεστε, συζητάτε και επικοινωνείτε με κάθε τρόπο, κυρίως στην εργασία ή για την αναζήτηση της.΄Ολο αυτό, θα σας κάνει να προσπαθήσετε να ξεφύγετε μέσω της απομόνωσης, του ύπνου, του σεξ, της γυμναστικής, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου)  σκέφτεστε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, το πρωτότυπο και το προσπαθείτε μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος ή ενός συλλόγου. Η διπλωματία είναι το ατού σας αυτη την περίοδο.  

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται ότι θα θελήσετε να είστε με φίλους που αισθάνεστε ότι επικοινωνείτε άνετα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα προτιμήσετε το καλό φαγοπότι με συγγενείς και συζήτηση.

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) θέλετε να τακτοποιήσετε ένα εργασιακό θέμα, ίσως και επιχείρηση, με νομική υπόσταση και κυριαρχούν  δύο τάσεις: ή θα το σταθεροποιήσετε ή θα το κλείσετε οριστικά. Κάποιοι θα  κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Συνεχίζετε να ασχολείστε με το διαδίκτυο, εξωτερικό, ξένη γλώσσα, τράπεζα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) έρχεστε σε επαφή με κάποιους φίλους και προσπαθείτε να μάθετε κάτι χρήσιμο για τους στόχους σας. Η είσπραξη χρημάτων φαίνεται να έχει αρχίσει να ξεμπλοκάρει. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) έχετε  στη σκέψη σας τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στην καριέρα σας. Κάποιοι ασχολείστε βοηθώντας σε ένα θέμα υγείας κάποιου οικείου σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται καλό είναι να είστε με συναδέλφους, συνεργάτες ή με τους γονείς. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα προτιμήσετε να είστε προσκεκλημένοι και ανάμεσα σε κόσμο.

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) οι ερωτευμένοι περνάτε χρόνο με το ταίρι σας ευχάριστα. Οι ελεύθεροι στοχεύετε σε ένα φλερτ. Για κάποιους, κληρονομικά θέματα προκύπτουν προς συζήτηση.   Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) η προώθηση της  εργασίας  και η προβολή σας μέσα από αυτήν θα σας κάνει να χαρείτε. Ένας γονιός συμβάλλει θετικά σε μία συμφωνία. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) ένας φίλος από το εξωτερικό ή από μακρυά ερχεται και σας δίνει χαρά σε εσάς και στους οικείους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται καλό  να βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θα έχετε τη διάθεση να είστε με κόσμο και θα επιζητήσετε την απομόνωση.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) το κλείσιμο μιας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας που ήταν στους στόχους σας, είναι στο προσκήνιο. Καποιοι άλλοι λαμβάνετε σοβαρά υπ’ όψιν μια προσωπική σχέση και δεσμέυεστε συναισθηματικά και κοινωνικά με αυτήν. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου)  που είναι γονείς θα δουν μια αναγνώριση-διάκριση του τέκνου τους σε θέμα μόρφωσης και εκπαίδευσης. Τα εργασιακά θέματα κυλάνε πιο εύκολα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου)  έχετε την κρυφή στήριξη του ένός γονιού. Η υγεία σας είναι καλή.

ΛΕΩΝ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται καλό  να μείνετε σπίτι ή να είστε με πολύ οικεία άτομα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, θα είστε ανάμεσα σε κόσμο και αρκετά κοινωνικοί.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) στην εργασία κάποιος προιστάμενος σας αναγνωρίζει και σας επαινεί. Εργάζεστε με χαρά,  ξεχνάτε την κόπωση και βελτιώνεται αρκετά το κλίμα στο χώρο της εργασίας. Θέματα υγείας λύνονται με ευκολία. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) διεκπεραιώνετε κληρονομικά θέματα και ακινήτων καθώς και τα φορολογικά. Με αγαπημένους φίλους περνάτε όμορφα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Είστε ανοιχτοί σε προτάσεις πέρα από τα συνηθισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Τα Χριστούγεννα φαίνεται καλό  να είστε με συνεργάτες , τον/την σύντροφο και εν γένει, με άτομα που θα έχετε πολλά κοινά να πείτε.  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, θα θέλετε να είστε ανάμεσα σε κόσμο με κάποιο κοινωνικό στάτους και που πιθανόν έχετε κάποια υποχρέωση ή με τους γονείς σας.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η ερωτική διάθεση σας χτυπάει την πόρτα και θέλετε να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον/την καλό/ή σας με μια μορφή επισημοποιήσης. Οι γονείς θα δείτε τα παιδιά σας να διακρίνονται σε κάπιο τομέα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) ο κυβερνήτης σας ο ερμής γυρίζει σε ορθή φορά και σας ανοίγει το δρόμο σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Μία καλή οικονομική συμφωνία  με συζήτηση για τις λεπτομέριες φαίνεται να σας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) ένα θέμα  υγείας   λύνεται παρόλο που δεν το περιμένατε. Στην εργασία και στην καθημερινότητα αποκομίζετε οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται καλό να είστε με αγαπημένους συνεργάτες, συναδέλφους ή με γονείς που θα έχετε πολλά κοινά να πείτε.  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, θα θέλετε να δραπετέυσετε μακρυά ή κοντά μόνοι ή με παρέα.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) ο χώρος της κατοικίας φαίνεται να αλλάζει, να τον φροντίζετε και να τον διαμορφώνετε και με κάποιες αγορές που κάνετε. Με έναν γονιό περνάτε όμορφα. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) έσοδα προκύπτουν από την εργασία και όχι μόνο. Είστε σε κίνηση και μιλάτε με γνωστούς και φίλους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) ένα φλερτ πάει να πάρει πιο σοβαρή τροπή. Για τους γονείς, παίρνετε χαρά από ένα παιδί  σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται να θελήσετε να πάρετε το ταίρι σας ή τα παιδιά σας και να δραπετεύσετε μακρυά από τον τόπο διαμονής σας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, θα θέλετε να απομονωθείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο μακρυά από όλους.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) η μετακίνηση και οι μικροδιαδρομές θα είναι παρούσες αυτό το διάστημα, είτε με τον/την σύντροφο είτε για να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία. Θα λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας τα λόγια από κάποιους συγγενείς ή αδέρφούς. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) προβλέπονται έσοδα από εργασία ή ένας οικονομικός στόχος αρχίζει να αποδίδει. Η τύχη και ο έρωτας είναι με το μέρος σας.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) είναι πολύ πιθανόν να έχετε εργασία στο σπίτι με θετικές προοπτικές λίγο αργότερα. Ένα θέμα υγείας που τυχόν είχε προκύψει, λύνεται.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται να θελήσετε να μείνετε σπίτι με το ταίρι σας, αν έχετε, και να το απολαύσετε. Διαφορετικά κάποια σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία είναι πιθανα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, θα θέλετε είστε ανάμεσα σε κόσμο και θα τα περάσετε όμορφα.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) ένας συναισθηματικός στόχος παίρνει πιο σοβαρή μορφή. Από κάπου μακρυά, από το διαδίκτυο, από το εξωτερικό, από σπουδές ή νομική υπόθεση, έρχεται μια αύξηση εσόδων και έχει σχέση με την εργασία σας.  Οι γεννημένοι στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου ) περνάτε καλά στην κατοικία σας με τους οικείους σας και με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιο άτομο που σέβεστε, ή γονιός, σας συμπαραστέκεται Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) μετακινήστε με αγαπημένα πρόσωπα ή με τα παιδιά σας. Επικοινωνείτε εκδηλώνοντας την αγάπη σας, και οι άλλοι το αντιλαμβάνονται άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται να είστε με συντροφιά, και ίσως σε κάποια απόσταση από τον χώρο κατοικίας σας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες εργασίες και εκκρεμότητες για το σπίτι ή για την εργασία σας. Αλλοι θα κάνετε επαφές για αναζήτηση εργασίας. Κάποιοι ίσως να είστε λίγο κουρασμένοι ή ασθενείς.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Με την αφροδίτη στο ζώδιό σας  εκπέμπετε γοητεία ερωτισμό και έναν αέρα αρχοντιάς, κάτι βεβαια που το έχετε συνήθως, από τη φύση σας. Επιφορτίζεστε με κάποιες ευθύνες  που σας προσδίδουν περισσότερο κύρος αλλά και όφελος. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) βγαίνετε έξω, κάνετε επαφές παντός είδους και μετακινήστε σε κοντινές αποστάσεις με θετικό αντίκτυπο από τους άλλους προς εσάς. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) προετοιμάζετε μια αλλαγή στο χώρο της κατοικίας σας ή ενός ακινήτου για συναισθηματικούς λόγους. Πολύ πιθανόν να επενδύσετε κάποιο χρηματικό ποσόν ή να το εισπράξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται να ασχολείστε ακόμη με την εργασία και να φροντίζετε οικονομικά θέματα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, προσφέρετε σε άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν, και αυτό σας δίνει χαρά.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) αυτή την εβδομάδα έχετε διάθεση να απομονωθείτε από όλους και όλα. Επίσης είναι πιθανή μια συνάντηση με κάποιο άτομο που θα του εμπιστευθείτε ή θα σας εμπιστευθεί ένα σημαντικό οικογενειακό μυστικό. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου)  συζητάτε  ένα οικονομικό θέμα με κάποιον ανώτερό σας και βρίσκετε τη λύση του.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) επικοινωνείτε γραπτά και προφορικά, μετακινήστε σε μικρές αποστάσεις, είστε με συγγενείς και όλο αυτό το σκηνικό, σας ανανεώνει και σας κρατά ενήμερους και παρών με τα κοινωνικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα Χριστούγεννα φαίνεται να θέλετε να τα περάσετε με τα παιδιά σας οι γονείς, και οι ελεύθεροι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίθετα, προσφέρετε το σπίτι σας και την αγάπη σας, σε άτομα που αγαπάτε και στα παιδιά σας.

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί στόχοι είναι στο προσκήνιο. Κάποια άτομα κύρους σας στήριζουν κοινωνικά και δείχνουν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) έχετε συναισθηματικό και οικονομικό όφελος από μια έπαφή με ένα άτομο που είναι πιο πάνω από εσας, και σας ανοίγει δρόμους προς την επαγγελματική κυρίως επιτυχία σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) το επαγγελματικό – οικονομικό άνοιγμα που έχετε κάνει από το φθινόπωρο και μετα αρχίζει να φέρνει τους  καρπούς του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο