Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  18/12  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

Τα κύρια αστρολογικά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, έχουν ως πρωταγωνιστή την είσοδο του κρόνου στο ζώδιο του αιγόκερω την Τετάρτη 20/12, τη θετική νέα σελήνη στον τοξότη τη Δευτέρα 18/12, και τους γεννημένους στο πρώτο και τρίτο 10ήμερο. Οι γεννημένοι στο δεύτερο 10ήμερο θα έχουν μια συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ο ερμής συνεχίζει τη φαινομενική αναδρομή του μέχρι τις 23/12, που δηλώνει από τη θέση του τοξότη, καθυστέρηση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στο εμπόριο ακόμη και  χάσιμο πραγμάτων. Αποφύγετε αποφάσεις, παραγγελίες, υπογραφές σημαντικών εγγράφων. Από την άλλη όψη του νομίσματος, μας καλεί να σταθούμε και να σκεφτούμε την καθημερινότητά μας με ισχυρή δόση φιλο-σοφίας, ζεστασιάς και ξεγνοιασιάς. Είναι καλή περίοδος για να ταξιδέψουμε με το μυαλό, με το λόγο, γραπτό και προφορικό,  στο πιο επιθυμούμε να είναι το πραγματικό νόημα της ζωής μας! Ο άρης συνεχίζει να διελάυνει στο δυναμικό, μαχητικό, διεκδικητικό, αλλα και εκδικητικό ζώδιο του σκορπιού, δίνοντας την αίσθηση της ασφάλειας. Το μότο της εβδομάδας είναι : « Η εμπειρία στην υπηρεσία της ανανέωσης με έμπνευση, διαίσθηση και μεθοδική σκέψη!!! ».

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΠΟ 20/12/2017 ΕΩΣ 17/12/2020

Μέχρι τώρα , πολλοί από τους αναγνώστες που έχουν ενδιαφερθεί κάπως για την αστρολογία, θα έχουν αποκομίσει την εντύπωση πως πρόκειται για έναν « γρουσούζη » πλανήτη που μας « παιδεύει »! Και όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Καταρχήν, ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα είναι μια πολύ καλά οργανωμένη «σύνθεση» και κανένα μέσα σε αυτό δεν είναι «καλό» ή «κακό» .

Κάτω από την επίδραση του Κρόνου, ο άνθρωπος έχει την επιθυμία να κρατιέται μέσα σε ορισμένα όρια, να είναι προσεκτικός και να φροντίζει για την ασφάλειά του. Το καλύτερο μάθημα που διδάσκει ο Κρόνος είναι η αυτοκυριαρχία. Είναι η γέφυρα ανάμεσα στα αισθήματα και στη λογική και κυριαρχεί επάνω τους μέχρι να μάθουμε να αυτοκυριαρχούμεθα.

Αν στο ωροσκόπιο βρίσκεται αρκετά καλά τοποθετημένος, οι άνθρωποι είναι κάπως περιορισμένοι, συγκρατημένοι σε απόψεις και συμπάθειες, συντηρητικοί, προσεκτικοί και αυστηροί.

Αν είναι άσχημα τοποθετημένος, δίνει στον άνθρωπο μια τάση για μικρότητα, εγωισμό και μιαν αίσθηση ότι είναι επιφορτισμένος με βαριές ευθύνες, ότι η ζωή του είναι άχαρη και θλιβερή.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω βρίσκεται στην κατοικία του. Δίνει στον άνθρωπο φιλοδοξία και αξιοπρέπεια, οργάνωση και προγραμματισμό για να φτάσει εκεί που αξίζει για τις ικανότητές του. Στηρίζει τις προσπάθειές του σε μια κοινωνική σκοπιμότητα.

Κριός

Μια τριετία με σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια για την επαγγελματική και κοινωνική σας ανέλιξη έρχεται. Θέλετε να ανεβείτε στην κοινωνική ιεραρχία και πρέπει να δουλέψετε σκληρά, για να το καταφέρετε.

Ταύρος

Νομικές υποθέσεις απαιτούν την προσοχή και την υπομονή σας. Οι σπουδές πρέπει να τελειώσουν με μελέτη και μόνο, για την απόκτηση του πτυχίου. Μια έρευνα αρχιζει με οργανόγραμμα και μέθοδο πλέον. Τα ταξίδια γίνονται για κοινωνικούς, επαγγελματικούς λόγους.

Δίδυμος

Η ψυχολογία δεν είναι πια ανέμελη και αρχίζετε  να βουτάτε στο προσωπικό σας ασυνείδητο για να βρείτε τις αιτίες. Πιθανολογείται απώλεια ή δυσκολία με ηλικιωμένα άτομα. Κληρονομικά θέματα προκύπτουν προς διευθέτηση, όπως και φορολογικά. Τα χρέη απαιτούν πλέον τη λύση τους. Η λίμπιντος είναι για σημαντικό χρονικό διάστημα, πότε ανεβασμένη πότε όχι.

Καρκίνος

Η στενή συνεργασία και η συντροφικότητα τυχαίνουν μιας περίσκεπτης στάσης συμπεριφοράς από την πλευρά σας. Την κρίνετε με τα μέτρα και σταθμά της λογικής. Αποκτάτε εμπειρίες από τις ανθρώπινες σχέσεις και αποφασίζετε να προσαρμοστείτε στις πραγματικότητες που δεν αλλάζουν, αξιολογώντας σωστά τις ανάγκες σας.

Λέων

Η εργασία γίνεται απαιτητική και χρειάζεται πολύ προσπάθεια από την πλευρά σας, για να αναγνωριστεί, και αν, η αξία σας.  Περνάτε πολύ χρόνο για να θέσετε νέες βάσεις σε αυτό τον τομέα. Η καθημερινότητα κυλάει με κάπως βαριά διάθεση, λόγω φόρτου εργασιών και ευθυνών. Απαλλάσεστε από μια χρόνια κακιά συνήθεια ή έρχεται μια  χρόνια πάθηση. Νιώθετε ψυχική και σωματική κόπωση.

Παρθένος

Ένας έρωτας παίρνει τα χαρακτηριστικά της σοβαρής σχέσης. Ο τομέας των τέκνων ζητάει το χρόνο, και την έμπρακτη απόδειξη των αισθημάτων από  τους γονείς παρθένους. Μια δημιουργία σας-τέχνη, την προσεγγίζετε με οργάνωση και προγραμματισμό για να πάρει σάρκα και οστά και να σταθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ζυγός

Αγαπητοί ζυγοί, εισέρχεστε σε εναν κύκλο με αρκετές ευθύνες στον άμεσο οικογενειακό χώρο, είτε της δική σας οικογένειας είτε της πατρικής. Για κάποιο ακίνητο θα χρειαστεί να κοπιάσετε, είτε είναι η κατοικία σας είτε κάποιο άλλο. Τα ηλικωμένα άτομα της οικογένειας θα ζητήσουν τη φροντίδα σας. Είναι περίοδος ώριμης στάσης ζωής απέναντι στον εαυτό σας και στους οικείους σας. Οι ελεύθεροι επιχειρηματίες θα προσπαθήσετε περισσότερο.

Σκορπιός

Οι συμφωνίες και οι υπογραφές σε νέα συμβόλαια ειναι δεσμευτικές, γι αυτό, να προσέχετε. Οι μετακινήσεις σε μικρές διαδρομές περιορίζονται κατά κάποιο τρόπο, και γίνονται κυρίως, μόνο για σοβαρούς λόγους.  Τα αδέρφια και οι συγγενείς απαιτούν την υλική  και νοητική σας παρουσία. Οι κύκλοι σπουδών επιμόρφωσης είναι ένας τομέας που θα ασχοληθείτε. Ο λόγος σας και οι υποσχέσεις σας είναι προσεκτικοί και μετρημένοι. Το μέσον μεταφοράς θα χρειάζεται  φροντίδα.

Τοξότης

Δίνετε μια πιο σοβαρή διάσταση στον τομέα κερδίζω  ξοδεύω χρήμα για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Η διαχείρηση των συναισθημάτων σας, γίνεται πιο ορθολογιστική και φιλτράρετε τον αυθορμητισμό σας. Ξεπληρώνετε παλιά χρέη με πρόγραμμα και ευθύνη.  Αιτήματα ολόκληρης ζωής, προκύπτουν για να βρείτε τη λύτρωσή σας.

Αιγόκερως

Η διέλευση  του κυβερνήτη σας, από το ζώδιό σας, σας αναδεικνύει και σας προωθεί εκεί όπου θέλετε να ανεβείτε και να φτάσετε. Κλείσατε ένα μεγάλο κεφάλαιο ζωής, και τώρα ανοίγετε έναν νέο κύκλο  με στρατηγική, υπομονή, επιμονή και μόχθο για να εξυπηρετήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, στον τομέα που εσείς έχετε στοχεύσει. Αυτός μπορεί να είναι οικονομικός, κληρονομικός, σεξουαλικός, έρευνα και αναζήτηση του προσωπικού σας ασυνειδήτου κ.π.α.

Υδροχόος

Η συνειδητοποίηση πτυχών του εσωτερικού σας κόσμου, προσδίδει ωριμότητα και μοναξιά. Το δημόσιο και οι εταιρίες απαιτούν την διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Η λογική υπερισχύει του συναισθηματισμού. Ο ανθρωπισμός και η φιλανθρωπία παίρνουν έμπρακτη μορφή.

Ιχθείς

Η υλοποίηση των στόχων σας γίνεται με κόπο, οργάνωση και προσωπική δέσμευση. Οι σύλλογοι απαιτούν σταθερά την προσφορά σας σε μια κοινωνική σκοπιμότητα. Προσεγγίζετε την  πολιτική  με σταθερότητα και συντηρητισμό. Οι φίλοι νέοι και παλιοί, θα περάσουν από τα τέστ των έμπρακτων αποδείξεων  για να παραμείνουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  18/12  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) έχετε ανεβάσει τον  πήχη για ένα σας παιδί και φιλοδοξείτε να το δείτε να προοδεύει. Θέλετε να δεσμευτείτε με  έναν ερωτικό δεσμό και ακολουθείτε κατά γράμμα, το κοινωνικό πρωτόκολλο. Η καριέρα είναι το κύριο μέλημά σας.  Η ερωτική σας διάθεση συνεχίζει να είναι ανεβασμένη, και κυνηγάτε τα συμφέροντά σας μαχητικά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου)  θα συνεχίσουν οι καθυστερήσεις σε καθημερινά θέματα στην εργασία, σε νομικά ή θέματα σπουδών . Παρόλα αυτά, η εμπνευσμένη δημιουργικότητά σας συνεχίζεται, με  θετικές ιδέες για τη λύση των θεμάτων σας. Συζητάτε, μετακινήστε, βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) απολαμβάνετε τη δημιουργική έμπνευση. Η νέα σελήνη σας χαρίζει απλόχερα την εύνοια της στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και την Τετάρτη μια απρόσμενη οικονομική πρόταση θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) από την Πέμπτη και μετά, θέλετε να τακτοποιήσετε ένα ακίνητο με νομική υπόσταση. Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι μακρυά νοητικό ή πραγματικό. Ασχολείστε με το διαδίκτυο, εξωτερικό, ξένη γλώσσα, τράπεζα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η τακτοποίηση των οικονομικών πάρε-δώσε για το σπίτι, για κάποιο ακίνητο για φορολογικές και κληρονομικές εκκρεμότητες, συνεχίζει να είναι σε πρώτη διάταξη. Το σίγουρο είναι ότι κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας σε οικονομικά θέματα. Η σεξουαλική διάθεση συμπληρώνει το όλο σκηνικό της εβδομάδας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) ένα φορολογικό θέμα ακινήτου είναι στο προσκήνιο. Η νέα σελήνη σας ωθεί να κάνετε τις απαραίτητες επαφές  και με το δημόσιο ή μυστικές για το συμφέρον σας, ενώ την Τετάρτη βρίσκεται η λύση ενός οικονομικού θέματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) μιλάτε, κινήστε, μετακινήστε για οικονομικούς λόγους με πρόγραμμα και επιδιώκετε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) συνεχίζετε να διαπραγματέυεστε μια συμφωνία. Καλό ειναι να μην την κλείσετε μεχρι τα Χριστούγεννα. Η εργασία και η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι στο επίκεντρο της εβδομάδας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) οι συνεργασίες, οι σχέσεις και οι επαφές σε οικονομική βάση είναι αρκετές. Κρατάτε αυτές που θεωρείτε απαραίτητες. Την Τετάρτη ένας φίλος βοηθάει στην επίλυση ενός νομικού θέματος. Ξαφνική ευκαιρία για επαφή από το εξωτερικό ερχεται και σας δίνει χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου)  συνεχίζεται η εύνοια στον  έρωτα, στην τύχη, και στη δημιουργία  στη ζωή σας. Οι γονείς στηρίζετε έμπρακτα τα  παιδιά σας.  Είστε δυναμικοί και τολμηροί. Βάζετε όλες τις δυνάμεις σας για να πετύχετε μια οικονομική συμφωνία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) η εργασία και για κάποιους η υγεία, συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν  με θετική προσέγγιση και έκβαση. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 9-10 /7ου που συνεχίζετε να υπερβαίνετε εαυτόν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) προκύπτουν έσοδα από την εργασία και έχετε τη στήριξη ενός ανθρώπου με κύρος ή ενός γονιού. Επαφές και κοινωνικότητα είναι αυξημένες. Η νέα σελήνη είναι ευνοΐκή για την ανεύρεση εργασίας.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) ένα θέμα στην εργασία απαιτεί τον κόπο, το χρόνο και την οργάνωσή από την πλευρά σας. Σκέφτεστε και συμβουλέυεστε σε θέματα νομικά, σπουδών ή εξωτερικού για να τα λύσετε.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) θέλετε να είστε ανάμεσα σε κόσμο και σε αγαπημένα πρόσωπα και ίσως έχετε και κάποιο κέρδος από αυτές τις συναναστροφές. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) η τύχη, και  ένας κρυφός έρωτας, σας χτυπά την πόρτα με θετική προοπτική. Δημιουργείτε. Από την Τετάρτη μια σημαντική βοήθεια με συνεργασία μαζί, έρχεται να σας δώσει μια ώθηση στην κοινωνική σας προβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) συνεχίζετε να μιλάτε και να κινήστε για να τακτοποιήσετε μια οικονομική υποχρέωση με γραφειοκρατία και φορολογικά θέματα. Προς τα μέσα της εβδομάδας κάποια κρυφή μορφή έρωτα εμφανίζεται και προσπαθείτε να την διαχειριστείτε με τη λογική και συγκρατημένη αισιοδοξία! Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) ο κυβερνήτης σας ο ερμής συνεχίζει την αναδρομή του και σας καλεί να ολοκληρώσετε τις οικογενειακές και επαγγελματικές εκκρεμότητες χώρίς να ξεκινήσετε νέες.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) ένας οικογενειακός στόχος παίρνει θετική τροπή. Ένας φίλος-η βοηθάει στην επίλυση ενός θέματος με ακίνητο. Η λύση ειναι αναπάντεχη, ίσως νομικού περιεχομένου και σας διευκολύνει και οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) η διεκδίκηση των χρήματων απο τον/την σύντροφο αλλά και από τα χρεωστούμενα συνεχίζεται.  Φορολογικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται. Οι υποχρεώσεις και η κόπωση για τις εργασίες στο σπίτι και στην επιχείρηση είναι παρούσες. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) ολοκληρώνετε τις εργασίες  με δημόσια έγγραφα,  γραφειοκρατικές υποθέσεις και το μεταφορικο μέσον.  Η εργασία και τα έσοδα κυλάνε ομαλά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου)η εβδομάδα αρχίζει θετικά με ένα πρόσωπο που σέβεστε, να σας λύνει ένα βασικό θέμα  και να σας ξεμπλοκάρει. Την Τετάρτη έρχεται μια πρόσκληση από αγαπημένο πρόσωπο και σας ξαφνιάζει.  Για όλους τους Ζυγούς, καλό είναι να αποφύγετε αποφάσεις, παραγγελίες και υπογραφές νέων σημαντικών εγγράφων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) και αυτή την  εβδομάδα με τον άρη στο δεκαήμερό σας, είστε πολύ δραστήριοι στην καθημερινότητα και στην εργασία, και άθελά σας λίγο εριστικοί, λόγω υπερέντασης. Προσοχή σε μικρο-κοψίματα. Τα λόγια σας είναι μετρημένα.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) λαμβάνετε υπ’ όψιν, κάποιες παραμέτρους στη διαχείρηση των οικονομικών, που πρίν δεν είχατε δώσει τη σπουδαιότητα που τους αναλογούσε. Συναισθηματικοί λόγοι σας ανεβάζουν τη διάθεση. Η τύχη είναι με το μέρος σας.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) μια επαγγελματική-νομική συμφωνία έρχεται να σταθεροποιήσει ένα έσοδο. Από την Τετάρτη έσοδα από επιχείρηση και εργασία. Θέμα υγείας που τυχόν είχε προκύψει, λύνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) αρχίζετε να νοικοκυρεύετε τα οικονομικά θέματα με λογική και σύνεση. Νομική διευθέτηση διαφαίνεται. Είστε συγκρατημένοι με τα αισθήματά σας. Ένας κρυφός πόθος συνεχίζει να σας χαροποιεί.  Οι γεννημένοι στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου ) συνεχίζετε να τα  περνάτε με ανεμελιά και χαρά και αυτή την εβδομάδα!  Κάποιοι σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρυά ή στο εξωτερικό. Τακτοποιείτε νομικές, τραπεζικές εκκρεμότητες. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!!  Η θετική νέα σελήνη που πραγματοποιείται στο 10ήμερο σας παντρεύει τη γνώση με την τόλμη. Χρησιμοποιείται την διαίσθηση και την ανοιχτομυαλιά σαςγια να  προβάλλετε την προσωπικότητα σας. Την Τετάρτη ενας αγαπημένος επαγγελματικός  φίλος, σας φέρνει καλά νέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, έρχεται να σας ανταμοίψει και οικονομικά και ηθικά. Μένετε περισσότερο με τους  φίλους σας παρά με την οικογένεια και στο σπίτι. Οι επιχειρηματίες κυνηγάτε τον στόχο με όλες τις δυνάμεις σας.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) συνεχίζετε τις επαγγελματικές επαφές και χρησιμοποιείτε τον περίτεχνο λόγο για να δώσετε την εντύπωση που θέλετε. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου)  συνεχίζετε να κάνετε επαφές επαγγελματικής φύσεως. Η νέα σελήνη φέρνει την συναισθηματική ασφάλεια και σας δίνει δύναμη. Την Τετάρτη οι γονείς είναι αλληλέγγυοι με τα  παιδιά έτσι αυθόρμητα. Εσοδο προκύπτει από ένα ακίνητο. Ένα  θέμα υγείας, αρχίζει να βρίσκει τη λύση του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) ο λόγος σας συνεχίζεται να ακούγεται σε σημαντικά άτομα και να έχει κοινωνική απήχηση. Τα αδέλφια και οι συγγενείς έχουν ενεργό ρόλο στα επαγγελματικά ή στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Η λογική εμπλέκεται με το συναίσθημα και απαιτεί να έχει την προτεραιότητα.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) η κοινωνικότητά σας συνεχίζεται με φόντο οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές. Οι στόχοι δεν είναι ακόμη αρκετά ξεκάθαροι με τον ερμή ανάδρομο.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) επεκτείνεστε και διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο. Ένας στόχος σταθεροποιείται χάρη στην επικοινωνιακή ικανότητα και στην μεθοδικότητά σας και παίρνετε χαρά. Έχετε καλή υγεία.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου)  διεκδικείτε δυναμικά μια νομική υπόθεση. Κάποιοι θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι και κάποιοι άλλοι  διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Σκέφτεστε πως να κερδίσετε χρήματα. Δουλέυετε σκληρά και κοπιάζετε για έναν επαγγελματικό στόχο. Κουράζεστε. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) αυτή την εβδομάδα είστε θολωμένοι με τα επαγγελματικά οικονομικά και οικογενειακα θέματα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου)  ο τομέας της εργασίας προβάλεται με  γόητρο. Η νέα σελήνη σας  τονώνει και συμβάλλει στην σταθεροποίηση των  επαγγελματικών και κοινωνικών θεμάτων με οικονομικό όφελος. Οι γονείς θα δείτε τα παιδιά σας να προοδεύουν και να ανγνωρίζονται οι προσπάθιές τους. Χρήματα μη δεδηλωμένα ειναι πιθανά από την Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο