Τελευταία Νέα

 

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου

Με μεγάλη προσέλευση και με μια διάχυτη ικανοποίηση των υποψηφίων εκλεγμένων ή όχι έγινε το πρώτο μετεκλογικό πάρτι του Νέου Επιχειρείν, της παράταξης που τάραξε τα νερά στις επιμελητηριακές εκλογές.

Και για τον τρόπο που διεξήγαγε τον προεκλογικό αγώνα, αποφεύγοντας  τη χαμηλού επιπέδου διαφήμιση και την κακόγουστη ανοησία.

Αλλά και για το αποτέλεσμα, το οποίο δίνει ελπίδες για μια ισχυρή απόπειρα αναστροφής της παλαιοκομματικής κατάστασης που επικρατεί και -σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις- για ουσιαστικό, αυστηρό  έλεγχο των οικονομικών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας -των προηγηθέντων και των ερχόμενων.

Στο Butler, στην κεντρική πλατεία, είχε δημιουργηθεί από τις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης το αδιαχώρητο και όσο η ώρα περνούσε ο κόσμος πύκνωνε με την επιχειρηματική κοινότητα να δίνει βροντερό παρών. Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και οι συντελεστές του εγχειρήματος ευδιάθετοι. Το ποτό έρευσε άφθονο, οι προπόσεις το ίδιο. Η εδραία εντύπωση είναι ότι το Νέο Επιχειρείν ήρθε για να συνεχίσει και να εκπληρώσει τις μεγάλες προεκλογικές προσδοκίες. Η πράξη θα δείξει τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο