Τελευταία Νέα

Καταγγελία από τη κα Αναστασία Κωτούλα-Γεωργαρά έλαβε το viotiaplus.gr για ένα τρισάγιο που δεν τελέσθηκε στη Δαύλεια. Δείτε:

 

“Κύριε Λάμπρου,

Κάναμε στην εκκλησία το μνημόσυνο του συζύγου μου κ στο τέλος είπαμε στον ιερέα να πάμε στο νεκροταφείο να κάνουμε τρισάγιο. Ο πατήρ Ιωάννης μας λέει πάω να πιω ένα καφέ κ έρχομαι. Πάμε λοιπόν στο νεκροταφείο 18.άτομα περιμένουμε πάνω από μισή ώρα μέσα στο κρύο κ ο ιερέας πουθενά. Αναγκαστήκαμε εξαιτίας της καθυστέρησης να φύγουμε. Πάει ο γιος μου στο καφενείο κ ο ιερέας έπινε ακόμα το καφεδάκι. Το τρισάγιο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Είμαι η σύζυγος του θανόντα λέγομαι Αναστασία. Κωτούλα _Γεωργαρα ο σύζυγος Αδάμ. Γεωργαράς. Αυτό που έγινε. το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Παρακαλώ πολύ να το γνωστοποιήσετε. Το όνομα του ιερέα είναι πατήρ Ιωάννης Αργυράκος.”.

Το viotiaplus.gr επικοινώνησε με τον πατέρα Ιωάννη Αργυράκο ο οποίος μας είπε ότι η συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος ήταν ατυχής με ευθύνη των συγγενών καθώς ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει σαφώς ότι το τρισάγιο θα τελεστεί μία ώρα αργότερα και όχι αμέσως μετά τη λήξη του μνημοσύνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο