Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  11/12  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2017

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

Τα κύρια αστρολογικά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, έχουν ως πρωταγωνιστή τον ερμή και τους γεννημένους στο δεύτερο 10ήμερο. Ο ερμής συνεχίζει τη φαινομενική αναδρομή του μέχρι τις 23/12, που δηλώνει από τη θέση του τοξότη, καθυστέρηση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στο εμπόριο ακόμη και  χάσιμο πραγμάτων. Αποφύγετε αποφάσεις, παραγγελίες, υπογραφές σημαντικών εγγράφων. Από την άλλη όψη του νομίσματος, μας καλεί να σταθούμε και να σκεφτούμε την καθημερινότητά μας με ισχυρή δόση φιλο-σοφίας, ζεστασιάς και ξεγνοιασιάς. Είναι καλή περίοδος για να ταξιδέψουμε με το μυαλό, με το λόγο, γραπτό και προφορικό,  στο πιο επιθυμούμε να είναι το πραγματικό νόημα της ζωής μας! Θα κάνει όψη με ηλιο, αφροδίτη στον τοξοτη και με το βόρειο δεσμό στο λιοντάρι. Θα ερεθίζει την διανοητική εξέλιξη. Υπάρχει αμοιβαία ενθάρρυνση στα ταλέντα και αμοιβαία εκτίμηση της διανόησης του άλλου. Η εκλογικευτική δύναμη του ερμή κάνει τις ιδέες και τα οράματα του βόρειου δεσμού λογικά και ο βόρειος δεσμός επεκτείνει τους εκπαιδευτικούς στόχους του ερμή.  Ο άρης συνεχίζει να διελάυνει στο δυναμικό, μαχητικό, διεκδικητικό, αλλα και εκδικητικό ζώδιο του σκορπιού, δίνοντας την αίσθηση της ασφάλειας. Το Σάββατο ο ήλιος τριγωνίζει τον ουρανό και η μέρα μας ωθεί να απελευθερωθούμε από προσκολλήσεις αλλά και να κάνουμε ριζικές αλλαγές αν χρειαστεί.Το μότο της εβδομάδας είναι : « Κινούμαι, επικοινωνώ εμνευσμένα και διαίσθητικά. Μέσω της σωματικής άσκησης, ή και της ανώτερης γνώσης, προσπαθώ να  διαχειριστώ καλύτερα το θυμό μου !!! ».

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου), κινείστε με στρατηγική και με υγιή ψυχολογία στην καθημερινόητα σας. Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη, και κυνηγάτε τα συμφέροντά σας πιο μαχητικά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου)  θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε καθημερινά θέματα στην εργασία, σε νομικά ή θέματα σπουδών αλλά με θετική εξέλιξη. Παρόλα αυτά, η εμπνευσμένη δημιουργικότητά σας συνεχίζεται, με  θετικές ιδέες για τη λύση των θεμάτων σας. Συζητάτε, μετακινήστε, βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) συνεχίζουν οι καθυστερήσεις σε καθημερινά θέματα, στην εργασία, σε νομικά ή θέματα σπουδών αλλά για το καλό σας, γιατί τα επεξεργάζεστε καλύτερα στο μυαλό σας. Το Σάββατο κάποιος φίλος , ίσως από μακρυά, σας ξαφνιάζει θετικά με τις απόψεις του. Ακόυστε τον.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) ζήτε μία περίοδο μεταξύ διεκδίκησης και συμβιβασμού από τους κοντινούς σας ανθρώπους, και εκείνοι προς εσάς. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η τακτοποίηση των οικονομικών πάρε-δώσε για το σπίτι, για κάποιο ακίνητο για φορολογικές και κληρονομικές εκκρεμότητες, είναι σε πρώτη διάταξη. Το σίγουρο είναι ότι κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας σε οικονομικά θέματα. Η σεξουαλική διάθεση συμπληρώνει το όλο σκηνικό της εβδομάδας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) προβλέπονται κάποια έσοδα από χρεωστούμενα. Το Σάββατο μια θετική εκπληξη στον οικογενειακό χώρο ή στο επάγγελμα σας περιμένει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) θέτετε στόχους  στην εργασία σας και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, γι’ αυτούς. Αναπτύσετε στοχευμένη κοινωνικότητα στην εργασία  και στην καθημερινότητά σας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) διαπραγματέυεστε μια συμφωνία. Καλό ειναι να μην την κλείσετε μεχρι τα Χριστούγεννα. Η διπλωματικότητα σας ανεβαίνει σε υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την, προς όφελός σας. Έχετε πολλές επαφές με οικείους και αδέρφια.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) κάποια παλιά θέματα με οικονομική χροιά στον οικείο χωρο κλείνουν αισίως. Το Σάββατο μια αναπάντεχη συνάντηση απο κοντά ή μεσω διδικτύου ή από το εξωτερικό με κάποιον, σας ανανεώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου), με τον άρη στο σκορπιό, ο έρωτας, η τύχη, η δημιουργία ομορφαίνουν ζωτικά, τη ζωή σας. Για τους  γονείς, η βοήθειά σας, είναι καθοριστική για ένα παιδί σας.  Είστε δυναμικοί και τολμηροί. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) η εργασία και για κάποιους η υγεία, μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας με θετική προσέγγιση και έκβαση. Τα έσοδα αυξάνονται από διάφορετικούς πόρους. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 8-9 /7ου που συνεχίζετε να υπερβαίνετε εαυτόν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) ένα παλιό θέμα υγείας βρίσκει τη λύση του. Υπάρχει η τάση για έσοδα μη δεδηλωμένα από εργασία, από ένα ακίνητο ή από  τη στήριξη που σας παρέχει ένας γονιός. Μια ευκαιρία οικονομικού χαρακτήρα μέσα από την εργασία, προκύπτει το Σάββατο.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) η νοητική σας δραστηριότητα είναι έντονη. Ισως φέρετε ένα είδος γκρίνιας στο σπίτι και στους οικείους. Νομικά θέματα, σπουδών ή εξωτερικού θα σας απασχολήσουν και θα βάλετε τα δυνατά σας για να τα λύσετε.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) συνεχίζετε να έχετε την εύνοια της τύχης. Οι καλλιτέχνες έχετε έμπνευση, οι γονείς παίρνετε χαρά από ένα παιδί σας. Η διάθεση σας είναι αισιόδοξη, και το εκπέμπετε στις συναναστροφές σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) μια φιλική επαφή πιθανόν να γίνει πιο ερωτική. Το Σάββατο μια ξαφνική πρόταση γάμου ή συνεργασίας σας χαροποιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η προσοχή σας στρέφεται στο να τακτοποιήσετε μια οικονομική υποχρέωση. Μιλάτε, κινήστε με σκοπιμότητα και έχετε δεύτερες σκέψεις σε αυτόν τον τομέα. Ασχολείστε με γραφειοκρατία και φορολογικά θέματα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) νιώθετε μια κρυφή χαρά στο σπίτι, με τους οικείους σας.  Η επικοινωνία , τα συναισθήματα και οι σκέψεις εκφράζονται με ισορροπία . Αρμονία διαφαίνεται τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) έχετε κρυφή χαρά στο σπίτι. Παίρνετε προσωπική ικανοποιήση για ένα επαγγελματικό θέμα. Το Σάββατο έρχεται η λύση ενός θέματος υγείας. Από την εργασία έχετε ξαφνικά κέρδη ενώ για άλλους η σεξουαλική διάθεση είναι ανεβασμένη.   Οι γεννημένοι από τις 21/9 και μετά, είστε πιεσμένοι με οικογενειακά θεματα ή ακινήτου, αλλά υπομονή για δέκα ημέρες ακόμη.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) διεκδικείτε χρήματα απο τον/την σύντροφο, αλλές φορές με γλυκό τρόπο και άλλες όχι. Έχετε ανάμεικτα συναισθήματα ως προς τον εαυτό σας, και ως προς τους άλλους και αυτό σας φέρνει ένα είδος ανασφάλειας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) κάποια λάθη έκφρασης ή με αριθμούς ή με δημόσια έγγραφα ή γραφειοκρατικές καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανά. Ένας λόγος, θα είναι ο μεγάλος όγκος εργασίας. Από την άλλη, η κοινωνικότητα και η κινητικότητά σας αυξάνεται ευχάριστα. Αδέρφια,  συγγενείς ξαναεμφανίζονται. Επικοινωνείτε κρυφούς στόχους και όνειρα που έχετε, σε φιλικά για εσας πρόσωπα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) το Σάββατο ένα φιλικό πρόσωπο έρχεται να σας εκφράσει την συμπαθειά του, και σας εκπλήξει θετικά. Επανεξετάζετε με πιο θετική προσέγγιση κάποιο φίλο. Για όλους τους Ζυγούς, καλό είναι να αποφύγουν αποφάσεις, παραγγελίες και υπογραφές σημαντικών εγγράφων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) αυτή την  εβδομάδα με τον άρη στο δεκαήμερό σας, γίνεστε πολύ δραστήριοι στην καθημερινότητα και άθελά σας λίγο εριστικοί, λόγω υπερέντασης. Προσοχή σε μικρο-κοψίματα. Ταυτίζεστε με πάθος με την εργασία και δεν σας σταματάει τιποτα και κανένας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) μυστικές  επαφές, συνεργασίες για οικονομικά θεματα στο χώρο της εργασίας, έχουν θετική έκβαση. Λαμβάνετε υπ’ όψιν, κάποιες παραμέτρους στη διαχείρηση των οικονομικών, που πρίν δεν είχατε δώσει τη σπουδαιότητα που τους αναλογούσε.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) εισπράτετε κάποια χρεωστούμενα, γι’ αυτό, καντε τις απαραίτητες επαφές. Το Σάββατο μια απρόσμενη οικονομική έκπληξη, έρχεται στην εργασία.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) για κάποιους, ένας κρυφός έρωτας προκύπτει. Για άλλους,η έμπνευση , η δημιουργία και η καλλιτεχνία είναι σε έξαρση. Οι γονείς ανακαλύπτετε κάτι που ήδη ξέρατε, για ένα παιδί σας, μπορεί να είναι ένα ταλέντο. Οι γεννημένοι στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου ) συνεχίζετε να τα  περνάτε με ανεμελιά και χαρά και αυτή την εβδομάδα!  Κάποιοι σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρυά ή στο εξωτερικό. Στην εργασία το κλίμα είναι φιλικό και η συνεργασία με συναδέλφους και πελάτες παραγωγική. Τακτοποιείτε επιτυχώς επαγγελματικές, νομικές, τραπεζικές εκκρεμότητες. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Ενα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί, λύνεται προσωρινά δια της νομικής οδού. Με όπλο την καλή σας διάθεση, ανοίγετε πόρτες, κάνοντας επαφές  με άτομα κύρους. Το Σάββατο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται από μακρυά. Ένα πτυχίο από το εξωτερικό. Συμφωνία για  ένα ταξίδι με αγαπημένα πρόσωπα.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) ετούτη  την εβδομάδα στοχεύετε στη λύση οικογενειακών και κτηριακών θεμάτων.  Οι φίλοι σας στηρίζουν και νιώθετε οικεία μαζί τους.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) κάνετε επαφές επαγγελματικής φύσεως άλλες μυστικές, άλλες φανερές. Ανακαλύπτετε τις αιτίες και συνεπώς τη λύση, σε κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που σας ταλαιπώρησαν. Τείνετε να  τα φιλοσοφείτε και τα αντιμετωπίζετε, με ευρύτητα πνεύματος. Κέρδη μη δεδηλωμένα, αναμένονται, ίσως και χρεωστούμενα. Στην εργασία ένας κρυφός ερωτισμός πλανάται. Όσοι είχατε θέματα υγείας, αρχίζουν να βρίσκουν τη λύση τους.  Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου)  συνεχίζετε να κάνετε επαφές επαγγελματικής φύσεως άλλες μυστικές, άλλες φανερές κάποιες καινούριες και κάποιες που έρχονται από παλιά. Όσοι είχατε θέματα υγείας, αρχίζουν να βρίσκουν τη λύση τους. Το Σάββατο ένα ξαφνικό έσοδο έρχεται ισως και μη δεδηλωμένο. Νιώθετε λίγο αναστατωμένοι ψυχολογικά και σε υπερδιέγερση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) ο λόγος σας ακούγεται σε σημαντικά άτομα. Ανεβάζετε τον πήχη στα κοινωνικά στάτους αποφασιστικά. Τα αδέλφια και οι συγγενείς εμπλέκονται ενεργά στα επαγγελματικά και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) η κοινωνικότητά σας συνεχίζεται να αυξάνεται, και είστε συνεχώς σε επαφή με κόσμο. Επιδιώκετε οικονομικές συμφωνίες και τα καταφέρνετε. Οι σύλλογοι, η πολιτική σας στηρίζουν και τους στηρίζετε.  Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) μια σημαντική μυστική επαφή σας βοηθάει να ξεμπλοκάρετε ένα οικονομικό θέμα. Επιδιώκετε να βρεθείτε με παλιούς γνωστούς και φίλους. Ένας φίλος, ίσως παλιος, δείχνει ότι οι προθέσεις του είναι και ερωτικές. Το Σάββατο ξαφνικά έρχεται μια πρόταση για ενα ταξιδάκι, ή για μια οικονομική συμφωνία.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου)  διεκδικείτε με τον αέρα του νικητή, μια νομική υπόθεση. Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι. Διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Σκέφτεστε πως να κερδίσετε χρήματα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) συνεχίζετε να έχετε επαγγελματική εύνοια και η δουλειά σας, σας ανταμοίβει και με χρήμα μη δεδηλωμένο. Έρχεται μια οικονομική επαγγελματική πρόταση για συμφωνία,  που σας ανεβάζει κοινωνικά.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου)  μια επαγγελματική συμφωνία, σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία. Το Σάββατο ξαφνικά έσοδα μη δεδηλωμένα από την εργασία.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο