Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 06/11 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ  12/11/2017

Αυτή η εβδομάδα, όπως και σχεδόν όλος ο μήνας Νοέμβριος,  έρχεται να δώσει την ευκαιρια , κυρίως στα ζώδια της φωτιάς του  τρίτου 10ημέρου, να ξεκινήσουν κάτι καινούριο με τόλμη, όπως είχαμε πει  την προηγούμενη εβδομάδα ,  αλλά και με σύνεση , οργάνωση και σεβασμό στο έργο τους, που αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται τη διάρκεια στο χρόνο. Το μότο είναι : « Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία ! » Η σύνοδος της Αφροδίτης  στο Σκορπιό με το Δία φέρνει έυνοια στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς αλλά και στους Ταύρους και Υδροχόους του πρώτου 10ημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης  στο Σκορπιό από την Τρίτη, φέρνει στους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου), αυξημένη θέληση, πόθους, επιθυμίες, και  σας ωθεί να αναζητήσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, και να εδηλώσετε τα συναισθήματά σας στον/στη σύντροφο.   Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου), ένας επαγγελματικός  στόχος,  σας χαρίζει την ψυχική και σωματική αντοχή, για να αυξήσετε τα έσοδά που δεν προέρχονται άμεσα από το χώρο της δουλειάς σας. Οι αντιπαραθέσεις , όμως, δεν λείπουν. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 6-7 /4ου    Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/4ου), θα δουν, οι αλλαγές είτε για καλό είτε για κακό, σε στόχους και φιλίες,  να τους αναστατώνουν και να χρειάζεται προσπάθεια για να τις διαχειριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη,  στους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου), φέρνει αρμονία και  οφέλη στην καθημερινότητά  , με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες . Καλη υγεία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) ένα αγαπημένο πρόσωπο σας στηρίζει ψυχικά και έμπρακτα σε ένα επαγγελματικό και οικογενειακό θέμα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/5ου) μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες σας δίνουν την σταθερότητα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας ευνοεί να κάνετε ευχάριστες επαφές στο χώρο της εργασίας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου)  η καθημερινότητα στην εργασία, κυλάει πολύ ομαλά, με δράση και με χρησιμες κοινωνικές συναντήσεις ή με φιλικά πρόσωπα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/6ου) η ευκαιρία δίνεται από έναν νομικό διακανονισμό που είναι μέσα στις επιδιώξεις σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας δίνει τύχη, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις δόσεις συναισθήματος, με συνέπεια την έλλειψη πρακτικότητας. Πλέεται σε πελάγη ευτυχίας και ερωτεύεστε. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/7ου)  παρόλο που υπάρχει μια αντιπαράθεση στο σπίτι , έχετε τη δύναμη να υπερασπιστείτε έναν στοχο προς όφελος σας. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 8-9 /7ου Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/7ου) κινείστε στο χώρο της εργασίας με τη διάθεση του νικητή. Τακτοποιείτε ένα κληρονομικό θέμα.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, τονίζει μια ευκαιρία που αγγίζει τον επαγγελματικό σας χώρο  με μια επαφή, ή τον οικογενειακό με  έναν απόγονο για όσους το επιθυμούν. Η αρμονία βρίσκεται εντός σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου)  με εριστική διάθεση στην καθημερινότητά σας, διεκδικείτε τις θέσεις σας στην οικογένεια και την εργασια. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/8ου) το τρίγωνο ουρανού κρόνου , σας φερνει σε υπερένταση από προτάσεις – συνεργασίες και σας προκαλεί να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις στην εργασία , στην τέχνη, σε θεματα σπουδών, και σε νομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 2/9ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, ευνοεί τις συγγενικές επαφές και τις μετακινήσεις. Μια αγορά ή τακτοποίηση ακινήτου, φαίνεται συμφέρουσα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου)   η σωστή διαχείρηση των οικονομικών σας προέχει , και η συζύτηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, σας βοηθάει ψυχολογικά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/8ου) ,  σταθεροποιείτε ένα κληρονομικό θέμα ενώ η έμπνευση στην εργασία συνεχίζεται.

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 2/10ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας φέρνει ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και για κατανάλωση. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου)  οι οποίοι έχετε αρκετή ενέργεια , την διοχετευετε σε φίλους ή  να πετύχετε  έναν οικονομικό σκοπό. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις  9-10/9ου    Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 22/10ου) μια συμφωνία – συνεργασία σας αναστατώνει, και προσπαθείτε να τη διαχειριστείτε όσο το δυνατόν πρακτικότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23 έως 2/11ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας φέρνει καλή διάθεση , χρήμα και τύχη στα αισθηματικά σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου)  μυστικές επαγγελματικές επαφές και συζυτήσεις σας φέρνουν πιο κοντα τα φιλοδοξά σας σχέδια. Προσέξτε τις προθέσεις κάποιου «φίλου» που κινείται πρασκηνιακά εις βάρος σας.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/11ου) το κλείσιμο μιας οικονομικής διαπραγμάτευσης για κατοικία ή για  επαγγελματική στέγη , φαίνεται να είναι η προκληση της εβδομάδας .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 2/12ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας δίνει την απαραίτητη εύνοια  και ψυχολογική στήριξη , για να δωσετε ώθηση στα επαγγελματικά σας.  Ένας φίλος σας στηρίζει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/12ου)  βάζετε τα δυνατά σας είτε μπορείτε είτε όχι, για να τα καταφέρετε. Εχετε τη στήριξη ενός καλού φίλου.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/12ου) το τρίγωνο ουρανού κρόνου , σας προκαλεί να οργανωθείτε , να ειστε συνεπείς  και υπευθυνοι με τις οικονομικές συμφωνιες που προκύπτουν. Μια σχέση παίρνει σοβαρή χροιά και σας ζητάει την απαραίτητη ωριμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας χαρίζει την εύνοιά της, μέσα από  φίλους και γνωστούς, για να ενισχύσετε τις μεταξύ σχέσεις σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/1ου) έρχονται οι φίλοι να λειτουργήσουν καταλυτικά υπερ των στόχων σας. Η παρουσία σας, στον επαγγελματικό χώρο γίνεται δυναμική. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 7-8 /1ου   Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/1ου)  με ισχυρές δόσεις αναστάτωσης για την ιδιοσυγκρασία σας, καλείστε να διαχειριστείται και να σταθεροποιείσετε  με ψυχραιμία , οικονομικές και συναισθηματικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 29/1ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, συμβάλλει στην αναγνώριση του κοινωνικού σας προφίλ  και στην διευρυνσή του. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30 έως 8/2ου)  μια μυστική επαγγελματική συμφωνία γίνεται ή από την πλευρά σας,ή από άλλους, που σας αφορά. Είστε ανοιχτόμυαλοι στη δράση σας και ευελικτοι στο λόγο. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) οι δημόσιες σχέσεις για έναν κρυφό σας στόχο ειναι έντονα στο προσκήνιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 19 έως 28/2ου), η Αφροδίτη  στο Σκορπιό από την Τρίτη, σας δίνει ευκαιρίες για να λύσετε θέματα νομικά, σπουδών . Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου)   έχετε τη δύναμη να τακτοποιήσετε  επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/3ου) ,ενας επαγγελματικός στόχος σας αναστατώνει συναισθηματικά , γι’ αυτό κρατείστε την ψυχραιμία και την μεθοδικότητα σας για την σταθεροποίησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο