Τελευταία Νέα

Επιμέλεια Νέλη Χαχάμη

Αδυναμία να εξυπηρετήσει τους ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, για τους επόμενους τέσσερις μήνες, δηλώνει η διοίκηση του Λαϊκού. Όλες οι ημερομηνίες φαίνεται να είναι «κλεισμένες» μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Στο μεταξύ οι επικεφαλής των χειρουργικών κλινικών ενημερώνουν, κατόπιν εντολής, τους ασθενείς ότι η διενέργεια επεμβάσεων θα είναι εφικτή μετά τον Φεβρουάριο του 2018 και τους εγγράφουν στη λίστα αναμονής των χειρουργείων μόνο εάν αποδέχονται τον χρόνο αναμονής και υπογράφουν γι’ αυτό.

Σύμφωνα με την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων και το επίμαχο έγγραφο που αποκαλύπτει-στο οποίο και αποτυπώνεται η παραπάνω εντολή-αιτία της κατάστασης είναι τα άδεια ταμεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η αγορά υλικών και η διενέργεια επεμβάσεων. Παράλληλα το πρόβλημα εντείνεται λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων χειρουργικών τραπεζιών του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, υποστηρίζει πως η μεγάλη προσέλευση ασθενών είναι αυτή που «μπλοκάρει» την κίνηση για τους επόμενους μήνες, και όχι τα οικονομικά προβλήματα.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο