Τελευταία Νέα

Την Πέμπτη 12/10/2017 στην Α.Δ.Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας με τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ Σταύρο και τους αντιπροσώπους της Ε.Α.Υ.Αθηνών στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. BΑΣΔΕΚΗ Μινά και κ. ΓΟΥΡΝΑΡΟΠΟΥΛΟ Τηλέμαχο. 
Ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. έλαβε γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους καθώς και των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Δ.Α.Βοιωτίας και επιτάσσουν την ενίσχυση της με αστυνομικό προσωπικό, ήτοι τις κενές οργανικές θέσεις σε ποσοστό 30% , τις καθημερινές μεταγωγές του Α.Τ.Θηβών, την παραβατικότητα που παρουσιάζεται σε συγκεκριμένη περιοχή της Θήβας, την ύπαρξη δύο κέντρων φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων καθώς και τα μέτρα τάξης-μετακινήσεις διμοιρίας υποστηρίξεως.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δ/ντή της Δ.Α.Βοιωτίας κ. ΤΣΑΤΣΗ Μιχαήλ ο οποίος ενημέρωσε με τη σειρά του τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη Δ.Α.Βοιωτίας εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς το αστυνομικό προσωπικό το οποίο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, επιτυγχάνοντας καθημερινά σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση του εγκλήματος.
Ο κ. Αντιπρόεδρος δεσμεύτηκε από μέρους του ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με σκοπό την επίλυση των ζητημάτων που ετέθησαν και θα είναι αρωγός στις ενέργειες της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο