Τελευταία Νέα

 

Η γιόγκα λίγο πολύ ξέρουμε ότι έχει ευεργετικά οφέλη όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά αφού καλλιεργείται ο θετικός τρόπος σκέψης που είναι απαραίτητο εφόδιο στην εποχή μας. Η partner yoga, την οποία σίγουρα θα έχεις ακούσει, είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείς να δοκιμάσεις.  Πρόκειται για την καλύτερη γυμναστική για όσους έχουν ομαδικό πνεύμα και θέλουν να μοιράζονται πράγματα, για ζευγάρια που λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί αλλά και για δύο φίλες!

Ουσιαστικά αυτό που λένε οι δάσκαλοι είναι ότι κάνετε τις κλασικές στάσεις της  γιόγκα που όμως γίνονται εδώ από 2 ή…περισσότερους ταυτόχρονα! Το καθετί έχει τον στόχο του και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το είδος γυμναστικής έχει ως στόχο να συνειδητοποιήσει ο ασκούμενος ότι με το «μαζί» είμαστε πιο δυνατοί!

Ανάλογα με τη συνεδρία που θα επιλέξετε, μπορείτε να κάνετε ακροβατικά χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα σας ή ακόμη και μασάζ στο ζευγάρι σας με κάποιες στάσεις που το επιτρέπουν! Η partner yoga είναι σπάνια και διδάσκεται σε ελάχιστα γυμναστήρια, για αυτό πρέπει να ενημερωθείτε πολύ καλά για το πού θα πάτε. Και προσοχή. Μην το κάνετε μόνοι σας γιατί μπορεί να επέλθει πιθανός τραυματισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο