Τελευταία Νέα

 

Τα καλλίγραμμα πόδια κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις μιας και τα περισσότερα ρούχα τώρα το καλοκαίρι τα αναδεικνύουν. Ξέρουμε πριν από σας ότι τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες έχετε αραιώσει τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο. Υπάρχουν όμως 4 πανεύκολες ασκήσεις που μπορεί η κάθε γυναίκα να κάνει στο σπίτι και να αποκτήσει σε λίγο χρονικό διάστημα καλλίγραμμα καλογυμνασμένα  πόδια.

Squat

Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά και τα πέλματά σου να κοιτούν ευθεία. Βάλε τα χέρια σου στη μέση σου και λύγισε τα γόνατά σου κατεβαίνοντας όσο πιο χαμηλά μπορείς. Κατέβα χαμηλά μέχρι τα γόνατά σου να σχηματίσουν γωνία 90 μοιρών. Κάνε 4 σετ των 15 επαναλήψεων!

Προβολές
Μείνε σε όρθια θέση και βάλε τα πέλματά σου παράλληλα το ένα δίπλα στο άλλο. Στην συνέχεια κάνε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, λυγίζοντας προσεκτικά το δεξί σου γόνατο και κατεβάζοντας ολόκληρο το σώμα σου κατακόρυφα προς το πάτωμα. Μείνε χαμηλά για λίγα δευτερόλεπτα και μετά γύρισε στην αρχική θέση και άλλαξε πόδι! Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Προσαγωγές ποδιών
Ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα, ακούμπησε τα χέρια δίπλα ακριβώς στους γλουτούς σου και σήκωσε τα πόδια  ενωμένα προς τα πάνω. Από αυτή τη θέση άνοιξε στα πλάγια τα πόδια όσο πιο πολύ μπορείς και μείνε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Επίστρεψε στην αρχική σου θέση, πάρε βαθιά αναπνοή και επανάλαβε. Κάνε 4 σετ των 15 επαναλήψεων!

Απαγωγές ποδιών από πλάγια θέση

Ξάπλωσε στο χαλάκι στη δεξιά σου πλευρά. Με τα πόδια ενωμένα και τεντωμένα στηρίξου στο δεξί αγκώνα και την αριστερή παλάμη και ανέβασε το αριστερό σου πόδι προς το ταβάνι (όσο πιο ψηλά μπορείς). Μείνε ψηλά για μερικά δευτερόλεπτα σφίγγοντας πολύ καλά τα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς. Επίστρεψε στην αρχική σου θέση και επανάλαβε. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πλευρά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο