Τελευταία Νέα

 

Οι χορτοφαγικές δίαιτες είναι πολύ στη μόδα. Κυκλοφορούν πολλές στο διαδίκτυο και αρκετές γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να τις κάνουν χωρίς να επισκεφθούν έναν ειδικό. Φυσικά αυτό είναι μεγάλο λάθος, γιατί κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, έχει άλλες ανάγκες κι άλλες ελλείψεις. Ωστόσο, αν εσείς επιμένετε και θέλετε πάση θυσία να ακολουθήσετε κάποια χορτοφαγική δίαιτα για να χάσετε κιλά τώρα που είναι καλοκαίρι, αποφύγετε τα παρακάτω λάθη που γίνονται πολύ συχνά.

Μην τρώτε την ίδια ποσότητα με όσα τρώγατε πριν την ξεκινήσετε. Αυξήστε τις μερίδες. Εξάλλου είναι αυτό που θα σας πει και ο διαιτολόγος.

Η βιταμίνη Β12 υπάρχει σε αφθονία στο κόκκινο κρέας αλλά σε κανένα φρούτο και λαχανικό. Υπάρχει όμως σε γάλα και γιαούρτι, οπότε μην τα σνομπάρετε! Αγοράστε άφθονα να υπάρχουν στο ψυγείο.

Μην τρώτε κάθε μέρα σαλάτα. Μπορεί να θεωρείται πλήρες γεύμα αλλά όχι να τρώτε κάθε μέρα το ίδιο…φαγητό. Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μπλοκάρει ακόμη και ο μεταβολισμός σας και να μην μπορέσετε να χάσετε κιλά ούτε σε ένα μήνα.

«Το σώμα μου λέει να φάω αυτό ή εκείνο». Σταματήστε να ακούτε αυτό που θέλετε. Έτσι δε θα χάσετε ποτέ κιλά. Ίσα ίσα θα παραμυθιάζεστε ότι ακολουθείτε μία δίαιτα χωρίς αποτέλεσμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο