Τελευταία Νέα

 

 Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων υλοποιεί το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά στην απαλλαγή των μητέρων από τη καταβολή τροφείων στις παρακάτω δομές:

  •  Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου, τηλ. 22680 – 23.110
  • Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου, τηλ. 22680 – 22.430
  • Παιδικός Σταθμός  Θεσπιέων– Δ.Δ. Μαυρομματίου

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν της πλήρους απαλλαγής από την καταβολή τροφείων του παιδιού τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις μητέρες ξεκινά από αύριο Τετάρτη 24/05/2017 μέχρι την Παρασκευή 9/06/2017 με ώρα λήξης τις 24.00.

Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΤΑΑ Α.Ε., www.eetaa.gr, και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, www.aliartos.gov.gr. Η υποβολή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια θα εκτυπώνονται και θα αποστέλλεται με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (22683-50.235), στον Παιδικό Σταθμό Θεσπιέων- Δ.Δ. Μαυρομματίου (22620-67.200) και στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (www.eetaa.gr).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο