Τελευταία Νέα

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  θα πραγματοποιηθεί την 23η Μαΐου 2017,  ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 στο Δημοτικό Κατάστημα.

Το μοναδικό  θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:

1.Εξέταση αιτήματος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς για την παραχώρηση μιας θέσης parking, κατόπιν της υπ΄αριθμ. 44/2017 απόφασης της Δ.Κ. Λιβαδειάς.

2.Έγκριση της υπ΄ άριθμ. 40/2017 απόφασης της Δ.Κ. Λιβαδειάς που αφορά την μεταφορά δύο θέσεων κάδων επί της οδού Γαλαξιδίου.

3.Έγκριση της υπ΄ άριθμ. 41/2017 απόφασης της Δ.Κ. Λιβαδειάς που αφορά την αλλαγή υπαρχόντων θέσεων κάδων στην οδό Δ. Παπασπύρου & Φιλολάου.

4.Έγκριση της υπ΄ άριθμ. 42/2017 απόφασης της Δ.Κ. Λιβαδειάς που αφορά την αλλαγή θέσης κάδου στην οδό Βορείου Ηπείρου & Τιθορέας.

5.Έγκριση της υπ΄ άριθμ. 43/2017 απόφασης της Δ.Κ. Λιβαδειάς που αφορά την απομάκρυνση κάδων από την εκκλησία Αγίου Νικολάου στην περιοχή «Ζαγαράς».

6.Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος “Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών (Παντοπωλείο – Κρεοπωλείο) ” στην Τοπική Κοινότητα Δαύλειας, ιδιοκτησίας Κουρεντή Αριστείδη.

7.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο