Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς για τις   ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίων πολιτών που συμμετείχαν τις 17 Ιουλίου 2014 σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς, μαζί με αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία, για την υποβάθμιση των Δομών Υγείας του Νομού Βοιωτίας.

Στην ανακοίνωση καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια που ποινικοποιεί τους κοινωνικούς αγώνες, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους διωκόμενους συμπολίτες μας και τονίζει ότι θα είναι πάντα “παρών” σε οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση οποιασδήποτε  ομάδας ή ατόμου.

Και αναφέρει χαρακτηριστικά: ” Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς  καταγγέλλει τη δίωξη του συναδέλφου – προέδρου μας, που διαμαρτυρόταν για την υποβάθμιση των δομών Υγείας του Νομού Βοιωτίας και προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 9:00 εως τις 12:00 το πρωί την Τρίτη 23 Μάη,  καλώντας τα μέλη μας σε συγκέντρωση συμπαράστασης των κατηγορούμενων συμπολιτών μας στο Δικαστικό Μέγαρο Θήβας στις 9:00 π.μ. ενάντια στις άδικες ποινικές διώξεις. Όταν ποινικοποιούνται κοινωνικοί αγώνες,  τότε φτάνουμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε για δημοκρατία και ελευθερία σε μια «δημοκρατική» κοινωνία!”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο