Τελευταία Νέα

 

Η γυμναστική, ειδικά το πρωί, είναι υγεία και σου χαρίζει ένα χαμόγελο… μέχρι τα αυτιά. Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, γι΄αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν τις πρωινές ώρες γυμναστήριο. Αν παρόλα αυτά ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που πιέζονται οικονομικά αυτήν την περίοδο και δεν έχετε χρήματα να γραφτείτε στο γυμναστήριο, θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω τις λύσεις για να είστε fit χωρίς να ξοδέψετε ούτε μισό ευρώ. Πώς είναι αυτό εφικτό; Πολύ εύκολα, αρκεί φυσικά να έχετε χρόνο και θέληση.

  • Ανεβοκατεβείτε σκάλες. Η γυμναστική αυτή αν γίνεται για 15 λεπτά την ημέρα να είστε σίγουρες ότι θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα καθώς γυμνάζεται όλο το κορμί ακόμη κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε.
  • Τρέξτε στη φύση. Αν είστε κοντά σε κάποιο βουνό ακόμη καλύτερη ή ακόμη και σε παραλία. Η άσκηση κοντά στη φύση είναι ό,τι καλύτερο. Μπορείτε αρχικά να ξεκινήσετε με βάδην και εν συνεχεία να κάνετε τζόκινγκ.
  • Μπείτε στο youtube και ψάξτε βιντεάκια με γυμναστική για αρχάριους και κάντε ασκήσεις στο σπίτι. Υπάρχουν πολλοί διάσημοι personal trainers οι οποίοι δίνουν τις δικές τους συμβουλές. Αρκεί φυσικά να μην έχετε κάποιο πρόβλημα στη μέση ή σε κάποιο άλλο σημείο.
  • Περπατήστε. Όταν γυρίσετε από τη δουλειά, αφιερώστε μισή ώρα ή για αρχή ένα τέταρτο και κάνε το γύρο του τετραγώνου. Θα νιώσετε πολύ ωραία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο