Τελευταία Νέα

 

Συνάντηση με τη Διοίκηση της Εταιρείας Αλουμίνιον της Ελλάδος,  τους Δημήτρη Στεφανίδη, Γιώργο Γεωργαλά και  Γιάννη Καραβά  είχε ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αλουμίνιον της Ελλάδος, στον Άγιο Νικόλαο, τη Δευτέρα 8 Μαΐου, συζητήθηκαν πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων τα επενδυτικά σχέδια και η αναπτυξιακή πολιτική του Ομίλου Μυτιληναίου για τα επόμενα χρόνια, η τροφοδοσία και τα αποθέματα βωξίτη, η συμφωνία με τη ΔΕΗ μέχρι το 2020 και τα περιβαλλοντικά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη διαχείριση της «κόκκινης λάσπης».

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων της Εταιρείας ως προς τον Οικισμό των Άσπρων Σπιτιών στην Παραλία Διστόμου αλλά και δημοτικής εμβέλειας, όπως η κατασκευή της παιδικής χαράς, του κλειστού γυμναστηρίου, της διαμόρφωσης παραλιακής ζώνης, των σχολείων, της παροχής ύδατος κά.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος διαβεβαίωσε ότι αρκετά από τα θέματα αυτά θα τύχουν εκ μέρους του ιδιαίτερης προβολής, με σκοπό την επίλυσή τους.

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή συνάντηση με το Σωματείο “ΕΝΩΣΗ” των Εργαζομένων στην Εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος λόγω των επικείμενων εκλογών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο