Τελευταία Νέα

 

Οι γλυκές κρέπες είναι ό,τι πιο νόστιμο μπορεί να φάει κανείς. Ειδικά τα μικρά παιδιά τρελαίνονται γι’αυτές και τώρα που έχεις λίγο χρόνο μπορεί ς να τις φτιάξεις χρησιμοποιώντας ζαχαρούχο γάλα!

ΥΛΙΚΑ

  • 3/4 κουτιού ζαχαρούχο γάλα (των 400γρ.)
  • 1 1/2 ποτήρι νερό
  • 3 αυγά
  • 60 ml. ρούμι ή κονιάκ
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 1 κγ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ όλα τα παραπάνω υλικά μέχρι να έχουμε ένα χυλό.
  2. Σε τηγανάκι για κρέπες ή σε ένα βαρύ τηγάνι βάζουμε ελάχιστο βούτυρο κάθε φορά, ρίχνουμε 3 κουταλιές από τον χυλό, κουνάμε το τηγάνι να απλωθεί και μόλις ψηθεί γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  3. Σερβίρουμε περιχύνοντας τις κρέπες με μαρμελάδα, με σοκολάτα, με μέλι και καρύδια ή ό,τι άλλο θέλουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο