Τελευταία Νέα

 

Οι περισσότερες από εμάς που έχουμε μωράκι την ημέρα της Ανάστασης σκεφτόμαστε να το αφήσουμε σπίτι να κοιμηθεί. Αυτό φυσικά αν έχουμε άνθρωπο που μπορεί να το κρατήσει. Η πιο συχνή ερώτηση που γίνεται μεταξύ μαμάδων σε forum είναι αν μπορούν να πάρουν το μωράκι τους στην Ανάσταση. Η απάντηση των ειδικών είναι φυσικά θετική.

Σίγουρα μπορεί να θεωρείτε ότι θα αναστατωθεί καθώς θα αλλάξει το ωράριο ύπνου του, αλλά αυτό μην σας ανησυχεί γιατί θα γίνει μόνο μία μέρα. Μπορεί να προγραμματίσετε να κοιμηθεί τόσες ώρες ώστε την ώρα που θα το ξυπνήσετε να είσαι σχετικά ξεκούραστο για να μην σας ταλαιπωρήσει.

Προσοχή στα βεγγαλικά:

Σε πολλές εκκλησίες, ανάλογα με το μέρος που βρίσκεστε, ρίχνουν στο προαύλιο αρκετά βεγγαλικά. Προκειμένου να προστατευτείτε τόσο εσείς όσο και το μωράκι χωρίς να τρομάξει από τον θόρυβο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μέσα στον Ιερό Ναό κι όχι στο προαύλιο. Αν είστε σε κάποιο νησί διακοπές ή μένετε εκεί, θα ήταν προτιμότερο να μην πάρετε το μωράκι σας μαζί γιατί τα βεγγαλικά είναι περισσότερα και μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο