Τελευταία Νέα

 

 

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, συγκεντρώθηκαν στον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που έδωσαν οι ομάδες  Μπάσκετ  του Γ.Σ. Αλιάρτου και η αντίστοιχη του Κένταυρου Λιβαδειάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου, σε συνεργασία με το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης χαιρετίζοντας τους αθλητές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» τόσο  στον Γ.Σ. Αλιάρτου,  με τον οποίο έχει  αναπτυχθεί άριστη  συνεργασία, όσο  και στον Α.Σ. Κένταυρος  Λιβαδειάς που ανταποκρίθηκε  στην πρόσκληση και συνέβαλε στην επιτυχία του εγχειρήματος αυτού που φανερώνει τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας απέναντι στην κρίση.

Εκ μέρους  της φιλοξενούμενης Ομάδας ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  και πρώην Αντιπεριφερειάρχης κος Χάρης  Σανιδάς, αναφέρθηκε  στην αξία τέτοιων  πρωτοβουλιών και στη διάθεση της ομάδας του να συμμετέχει  σε αυτές  οπότε  ζητηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο