Τελευταία Νέα

Θύμα ληστείας έπεσε ο βουλευτής Βοιωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος στην “καταραμένη γέφυρα” στο Πυρί της Θήβας. Ο κ. Θηβαίος επέστρεφε στη Λιβαδειά από την Αθήνα χθες το απόγευμα κατά τις 18.00 όταν κι ενώ περνούσε την αερογέφυρα τέσσερα τσιγγανάκια έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό του και το ακινητοποίησαν καθώς ο βουλευτής σταμάτησε για να μην τραυματίσει κάποιο ανήλικο. Χωρίς απειλές αλλά με αστραπιαίες κινήσεις οι νεαροί άνοιξνα την πόρτα του συνοδηγού και αφαίρεσαν την τσάντα του κ. Θηβαίου που περιείχε κινητό και διάφορα σημαντικά χαρτιά. Οι δράστες εξαφανίστηκαν και ο παθών ειδοιποίησε την Αστυνομία. Το viotiaplus.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι ενέργειες της αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας ήτσν γρήγορες και αποτελεσματικές. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και παραδόθηκαν στον κ. Θηβαίο ο οποίος δεν κατέθεσε μήνυση.

2 thoughts on “Θύμα κλοπής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος στη γέφυρα της Θήβας

  1. Ο/Η Σταθις λέει:

    Στην περιπτωση που ειναι απλως πολιτης τι γινεται γιατι εγω εχω σταματησι να πηγαινω αθηνα απο εθνικη πηγαινω απο τον παλιο δρομο?

  2. Ο/Η Σταθις λέει:

    Τι γινεται με τους απλους θνητους που εχουνε το ειδιο προβλημα με τους τσιγγανους στην γεφυρα πυρι στην θηβα με τον κυριο βουλευτη!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο