Τελευταία Νέα

 

Οι περισσότερες μεσογειακές γυναίκες έχουν ψωμάκια. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι προβληματίζονται με τα ρούχα τους, καθώς δεν ξέρουν τι να φορέσουν για να τα κρύψουν. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, μην έχεις κανένα άγχος, αφού υπάρχουν ρούχα στο εμπόριο που εξαφανίζουν την περιφέρεια και σε δείχνουν πιο αδύνατη!

  • Πες ναι στις skater φούστες. Από μονόχρωμες ως πολύχρωμες θα βρεις στα καταστήματα και θα τις συνδυάσεις με ό,τι παπούτσι θέλεις και ό,τι top! Είναι ιδανικές για να κρύβουν τα ψωμάκια!
  • Αν δεν ήσουν φαν της ολόσωμης φόρμας, πρέπει να αλλάξεις, αφού είναι το ιδανικό ρούχο γι’ αυτό που θέλεις να πετύχεις. Θα κολακέψει τη σιλουέτα σου και θα προβάλει το ωραίο σου μπούστο και τα καλλίγραμμα πόδια σου.
  • Maxi φορέματα. Έχουν την τιμητική τους κι αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Θα δείξεις και πιο ψηλή.
  • Πες ναι στις παντελόνες. Το ιδανικό ρούχο γι’ αυτήν την εποχή. Είναι ευκολοφόρετες και καλύπτουν όσα θέλεις να κρύψεις! Είναι κατάλληλες για πρωί και για βράδυ και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο εμπόριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο