Τελευταία Νέα

Με αυτό το σύνθημα – ”ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ” -οι μαθητές του Γυμνάσιου Αντίκυρας και του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών οργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 8 μμ στο Σινέ ”Φίλιππος” μια εκδήλωση με Θέατρο και Μουσική. Αλλά ταυτόχρονα στήνουν και μια ”γέφυρα” ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης προς την ΦΛΟΓΑ, το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, με στόχο να προκειμένου να ενισχυθούν οι Ξενώνες που διατηρεί για τα παιδιά που νοσηλεύονται στις Ογκολογικές κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας αλλά και οι ΄άλλες δράσεις του ξεχωριστου αυτού Συλλόγου που έχει μια σημαντική παρουσια στην περιοχή μας!
Έτσι στο χώρο του Κινηματογράφου ”Φίλιππος” στην Παραλία Διστόμου και στο πλαίσιο της μαθητικής εκδήλωσης- και με επαγγελματίες του είδους-, θα λειτουργήσει περίπτερο της ΦΛΟΓΑΣ με διάφορα είδη, χρήσιμα και πρακτικά, για δώρα ή για δικές σας ανάγκες- ένα χαμόγελο συμπαραστασης και ελπίδας προς τα πάσχοντα παιδιά, μια ανάσα επιβίωσης του Συλλόγου και του έργου του.

Οι μαθητές δίνουν την ευκαιρία στην ΦΛΟΓΑ- την φέρνουν κοντά μας, σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου από την περιοχή μας : Από όλους μας περιμένουν να πάμε στην Εκδήλωσή τους και μαζί με το κέφι και το χαμόγελο μας να ρίξουμε μια ματιά και στο Περίπτερο της ΦΛΟΓΑΣ! Κάτι θα είναι εκεί που μας περιμένει για να γίνει η ”γέφυρα” που θα μας φέρει πιο κοντά σε εκείνα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα, μέρες που έρχονται. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο