Τελευταία Νέα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 9 Μαρτίου στη Λιβαδειά η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας. Στην κατάμεστη  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του διοικητηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας βρέθηκαν για να τιμήσουν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Χρήστος Μαυραγάνης, ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών και Επιμόρφωσης Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Σταύρος Μπαλάσκας και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  Χρήστος Συνδραβέλης. Επίσης το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας και ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιώργος Κουλιάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος Αργύρης Μαυράκης, ο Γεν.Γραμματέας της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ  Δημήτριος Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας Δρόσος Παρακσευάς, ο νομικός σύμβουλος της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας Ιωάννης Ζωγράφος, ο προπονητής της ομάδος μπάσκετ της ΕΛ.ΑΣ  Υπ.Β΄  Παναγιώτης Αριδάς και ο Πρόεδρος της Αθλητικής και Ψυχαγωγικής Λέσχης  Μεδεών  Νικόλαος Σαλίπας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε το ψήφισμα της Γενικής Συνελεύσεως. Κατόπιν ο αναπληρωτής Δ/ντης της Δ.Α. Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής  Νικόλαος Τρικαλίτης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο νομικός σύμβουλος ανέλυσε στο ακροατήριο, με νομικούς όρους, τα σημαντικότερα σημεία του ψηφίσματος.

Στη συνέχεια αποδόθηκε στους δύο πρώτους αστυνομικούς το επίδομα τέκνου, της τάξης των 300 ευρώ, το οποίο έχει θεσπίσει η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας για τα  μέλη της και ανακοινώθηκε η δωρεά προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, εκ μέρους της Σωληνουργίας Κορίνθου, 36 τζάκετ της εταιρείας ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ Α.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η στιγμή της βράβευσης από το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Βοιωτίας, του εξαίρετου ήθους και υπόδειγμα συναδέλφου, αθλητή και δασκάλου πυγμαχίας  Χρήστου Παπαθεοδώρου για την προσφορά του στο Αστυνομικό Σώμα και το κοινωνικό σύνολο.

 

  Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των προσκεκλημένων ενώ στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ενημέρωσαν τους συναδέλφους για τις τρέχουσες εξελίξεις. 

Με δελτίο Τύπου που υπογράφουν ο πρόεδρος Ζαχαρίας Καρακώστας και ο γραμματέας Παναγιώτης Δήμου  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας “ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, καθώς  και τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς τους συνδικαλιστικούς φορείς της Στερεάς Ελλάδος και στους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ οι οποίοι έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι στηρίζουν εμπράκτως την Ένωσή μας“. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο