Τελευταία Νέα

Απάντηση στην επιστολή της Ελένης Εμμανουηλίδου για τους Κήπους Αλιάρτου (Δείτε εδώ: Για τους Κήπους Αλιάρτου#1)

απέστειλε ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Αλίαρτος   27/   02 / 2017

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                   

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                                              

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                         

Αγαπητό VIOTIAPLUS.GR

Διάβασα την επιστολή της κας Εμμανουηλίδου για τους κήπους Αλιάρτου και πράγματι αποτυπώνεται σε αυτή ένα μεγαλείο, που δυστυχώς χάθηκε, διάχυτο από της μνήμες της συντάκτριας που ευτυχώς δε θα χαθούν ποτέ, αλλά σίγουρα πληγώνονται και κακοποιούνται από την πραγματικότητα.

Δε θα αναφερθώ σε ότι έχει γίνει τις περασμένες δεκαετίες. Είναι γνωστό σε όλους. Εκείνο που έχω να πω είναι πως επιτέλους δείχνει να τελειώνει το ερμαφρόδιτο   ιδιοκτησιακό καθεστώς των Κήπων και σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια θα περιέλθει στον φυσικό του Κύριο που είναι ο Δήμος,

Σχέδια και ιδέες υπάρχουν. Οι οικονομικές δυνατότητες είναι λίγες και φυσικά υπάρχουν και άλλα προβλήματα που αναφέρεις στο δημοσίευμά σου. Με προσπάθεια κάτι θα κάνουμε.

Είναι όμως συγκινητικό και ενθαρρυντικό που άνθρωποι ,όπως η κα Εμμανουηλίδου, συγκινούνται  ακόμη από το παλαιό μεγαλείο των Κήπων και μας προσφέρουν τις μνήμες τους ως  αφετηρία μιας σοβαρής παρέμβασης.

Τις προσλαμβάνουμε και την ευχαριστούμε θερμά, ενώ την κα Εμμανουηλίδου  κατατάσσουμε στην ομάδα εκείνων των ανθρώπων που θα τους «χρησιμοποιήσουμε».

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος  Π. Ντασιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο