Τελευταία Νέα

Με ένα χρυσό μετάλλιο επέστρεψε η Ομάδα Taekwon-Do Διστόμου, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στην Ελλάδα, στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στην Αθήνα.

Ο 10χρονος Στάθης Πίτσος (φωτό 1), κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο 14ο Athens Challenge Tournament, τη μεγάλη γιορτή του Kick Boxing,  κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία light contact. Εκτός από τον διακριθέντα, στην ομάδα του Διστόμου συμμετείχαν η Αντωνία Λούκα (17 ετών), ο Βλάσης Μπέλλος (12 ετών)και ο Γιάννης  Μπαλαγούρας (12 ετών). Ο εκπαιδευτής τους  Αναστάσιος Ευθυμιάτος ευχαρίστησε τους αθλητές του και τους εκπαιδευτές του συνεργαζόμενου συλλόγου ”Ευκλέα” Ευστάθιο Καβαδία, Θεόδωρο Λώλη  και Ιωάννη Καραγιώργο για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

Για την ιστορία, το 14ο Athens Challenge Tournament  πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) και αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και 5η μεγαλύτερη σε όλη την Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο