Τελευταία Νέα

Βαρύ πένθος για μια ακόμη φορά στην ΕΛ.ΑΣ, αυτή τη φορά αιτία στάθηκε ο φρικτός θάνατος που βρήκε ένας 29χρονος ειδικός φρουρός στο 119ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας στη 01:30 τα ξημερώματα.

Νεκρή και η σύντροφός του, με την οποία επέστρεφαν απο την Θεσσαλονίκη όπου είχαν πάει για λίγες ημέρες. Τα σώματα των άτυχων νέων, εκτοξεύτηκαν απο το σμαρτ στο οποίο επέβαιναν.

Στη 01:30 τα ξημερώμα και κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμά το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί στο αριστερό μέρος του δρόμου. Για κακή τύχη των επιβαινόντων ο οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο ακινητοποιημένο σμαρτ. Αποτέλεσμα ήταν η εκτόξευση των σωμάτων του 29χρονου αστυνομικού και της συντρόφου του απο το αμάξι.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα ασθενοφόρα που μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας το ζευγάρι αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

http://newpost.gr/ellada/587326/thrhnos-sthn-el-as-apo-thanato-eidikoy-froyroy-se-troxaio-sth-boiwtia-nekrh-kai-h-syntrofos-toy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο