Τελευταία Νέα

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου (Κλειστό Γυμναστήριο και Δημοτικό Στάδιο) υποδέχθηκαν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας, για την πρόκριση των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς περιφερειακούς αγώνες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ Στερεάς Ελλάδας.

unnamed (3)

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου έγινε ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Λυκείων Αλιάρτου και Βαγίων και  στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΕΠΑΛ Θήβας και του Λυκείου Θεσπιών για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων αγοριών του νομού, καθώς και οι αγώνες μεταξύ του Λυκείου Βαγίων με το 3ο ΓΕΛ Θήβας  και του ΓΕΛ Αλιάρτου με το ΓΕΛ Θεσπιέων για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων κοριτσιών.

unnamed

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες μπάσκετ Νομού Βοιωτίας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το ενδοδημοτικό ντέρμπι βόλεϊ κοριτσιών μεταξύ του Γενικού Λυκείου Αλιάρτου και του Γενικού Λυκείου Θεσπιέων. Πριν από την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του πρόωρα χαμένου δασκάλου του  Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, Ηλία Ζελενίτσα.

unnamed (1)

unnamed (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο