Τελευταία Νέα

Ενας ακόμη νέος άνθρωπος, ο 34χρονος Ηλίας Ζελενίτσας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αυτές τις μέρες βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία, στη Βοιωτία αλλά και στα Τρίκαλα απ’ όπου καταγόταν. Ο Ζελενίτσας που υπηρετούσε ως δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Θεσπιών προσεβλήθη -σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες- από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη την οποία δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει. Ηταν γιος του Τρικαλινού καθηγητή και παλαιού ποδοσφαιρικού παράγοντα Γιάννη Ζελενίτσα και ήταν νυμφευμένος με την Παυλίνα Μυλωνίδου. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 15:30 στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου στα Τρίκαλα. Συλλυπητήρια μηνύματα για την αδόκητη απώλεια μας απέστειλαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης και ο  Πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

 

Σ Υ Λ Λ Υ Π Η Τ Η Ρ Ι Ο  Μ Η Ν Υ Μ Α

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απροσδόκητο χαμό και την άδικη απώλεια του δασκάλου, του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, Ηλία Ζελενίτσα.

Καλό ταξίδι Ηλία

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π. Ντασιώτης

 

Σ Υ Λ Λ ΥΠ Η Τ Η Ρ Ι Ο  Μ Η Ν Υ Μ Α

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, εκφράζουν τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον άδικο χαμό του δασκάλου, του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, Ηλία Ζελενίτσα.

Ο Πρόεδρος

της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων
Κωνσταντίνος Πελώνης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο