Τελευταία Νέα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού εντάχθηκε η πράξη:  «Δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Παρακολούθησης και Υποστήριξης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Δήμου Χαλκιδέων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας: «Προώθηση της βιώσιμης απασχόλησης υψηλής ποιότητας και υποστήριξη της κινητικότητας των εργαζομένων». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 150.000 ευρώ και καλύπτει πλήρως τον αρχικό προϋπολογισμό της πράξης.
Με το συγκεκριμένο κονδύλι, ο Δήμος Χαλκιδέων θα αναπτύξει καινοτόμο ψηφιακό παρατηρητήριο, όπως επίσης και ψηφιακά εργαλεία βελτίωσης της προσαρμοστικότητας και της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων, όπως και στην αντίστοιχη πράξη των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων και Αλιάρτου-Θεσπιέων, που χρηματοδοτήθηκε πρόσφατα. Στόχος του έργου είναι η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας μέσα από δράσεις κατάρτισης
και ενέργειες δημοσιότητας. Προβλέπεται μεταξύ άλλων η δημιουργία πλατφόρμας δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς, όπως και Παρατηρητηρίου εξέλιξης της επιχειρηματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο