Τελευταία Νέα

Το Εθνικό Θέατρο και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και παρουσιάζουν την έκθεση «Travel Through Theatre», από τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2023. 

Η νέα έκθεση, σύμφωνα με την επιμελήτρια Ειρήνη Μουντράκη, αναδεικνύει πώς η τέχνη ενώνει τον κόσμο καταργώντας κάθε είδους σύνορα. 

Ειδικότερα, στο επίπεδο των Αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας «θεατρικός χάρτης» προσκαλεί τους επιβάτες και τους επισκέπτες να εξερευνήσουν έναν κόσμο χωρίς σύνορα και χώρες, έναν κόσμο ανοιχτό που ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς. Ένας ενδεικτικός θεατρικός χάρτης με επιδραστικούς συγγραφείς, τους οποίους μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα μέσω qrcodes που αποκαλύπτουν στοιχεία για τη ζωή και τη δραματουργία τους, φωτογραφίες από παραστάσεις των έργων τους στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, αλλά και θησαυρίσματα από τα κείμενά τους. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το κοστούμι του Μολιέρου από το ομώνυμο έργο του Μπουλγκάκοφ, Κεντρική Σκηνή 2020, σκην. Στάθης Λιβαθινός, το οποίο φορούσε στην παράσταση ο Σταμάτης Φασουλής που ερμήνευε τον Μολιέρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο