Τελευταία Νέα

Η 6η Πανελλήνια Δράση του Κλάδου Ανιχνευτών «Ελπίδα 2022» ολοκληρώθηκε με συμμετοχή  1.100 πρόσκοποι, ανιχνευτές, νέοι και νέες ηλικίας από 15 έως 18 ετών, και τα ενήλικα στελέχη τους από όλη την Ελλάδα, καθώς και αποστολές από την Κύπρο, την Γαλλία, την Αίγυπτο και το Ισραήλ.  

Στο πρώτο μέρος οι Ανιχνευτές ακολουθώντας 4 διαφορετικές ορειβατικές διαδρομές – στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας: τον Παρνασσό, την Οίτη, την Γκιώνα και τα Βαρδούσια- είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική φύση και να περιηγηθούν σε κάποια από τα ομορφότερα μονοπάτια των ελληνικών βουνών! Οι 4 ομάδες Ανιχνευτών, πραγματοποίησαν ένα σύνολο δραστηριοτήτων που περιλάμβανε έρευνα του πολιτισμικού και κοινωνικού περιβάλλοντος και δράσεις προσφοράς στα ορεινά χωριά. 

Μετά την ολοκλήρωση της ορεινής ανίχνευσης, όλοι οι συμμετέχοντες της «Ελπίδα 2022» συγκεντρώθηκαν στο Καταφύγιο Οίτης, όπου τους περίμενε ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια περιπέτειας, ορεινή ποδηλασία, snorkeling, δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, ευαισθητοποίησης επί κοινωνικών θεμάτων, φεστιβάλ χορού, φαγητού, θεάτρου και βέβαια παραδοσιακό Ρουμελιώτικο γλέντι.  

Υπεύθυνη Επικοινωνίας είναι η Ελίνα Γαλιώτου, και οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με τον οργανισμό Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στα τηλέφωνα 2107290097 & 6978484368 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: egaliotou@sep.org.gr, pr@sep.org.gr

Πληροφορίες παρέχονται και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.sep.org.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο