Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας θα πραγματοποιήσει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στη Χαλκίδα.

Στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για την κινητοποίηση αναφέρεται: “Η εγκληματική καθυστέρηση στην έναρξη των άμεσων και αναγκαίων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας όχι μόνο μας ανησυχεί σοβαρά αλλά έχει δημιουργήσει εύλογο φόβο σε όλο το λαό της περιοχής, γιατί μεγαλώνει ο κίνδυνος να θρηνήσουμε όσους δεν θρηνήσαμε από τη φωτιά.

Γι’ αυτό με την κινητοποίηση μας αυτή, στην οποία καλούμε όλο το λαό της Εύβοιας,  διατρανώνουμε την ανάγκη άμεσης υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων όπως και της άμεσης απόδοσης αποζημιώσεων σε όλους τους πληγέντες στο 100% της ζημιάς.

Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας προς την Περιφέρεια και στους Φάνη Σπανό Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Γιώργο Κελαϊδίτη Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας για την προκλητικά συνεχιζόμενη καθυστέρηση και ζητάμε συνάντηση μαζί τους την ίδια μέρα στις 19:00 στην Αντιπεριφέρεια Εύβοιας”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο