Τελευταία Νέα

Σε συνέχεια των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση,  την Τρίτη 20 Ιουλίου παρουσιάστηκε η ημερίδα “Προεπαναστατική και Επαναστατική Λιβαδειά” με ομιλητές τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιο, τον Υποστράτηγο εν αποστρατεία και συγγραφέα Ι. Πέππα και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθ. Χρήστου. Ακολούθησε προβολή ταινίας μικρού μήκους από το 1ο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς και τέλος η βράβευση μαθητών για τη συμμετοχή τους στον σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την Ελευθερία, αλλά και η βράβευση μαθητών και καθηγητών του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα, από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς βραβεύτηκαν οι μαθητές και μαθήτριες Ηρώ Ελένη Φιλίππου, Μαρίλια Κολιούκου, Μάριος Κλαρούδας και Αναστασία Ρεντίφη. Από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς βραβεύτηκαν η μαθήτρια Σπυρέτα Βάγγου και ο μαθητής Παναγιώτης Κωνσταντίνος Νταής. Τον ίδιο έπαινο διάκρισης απέσπασαν ο μαθητής και οι μαθήτριες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς Ιωάννης Κοροδήμος, Ειρήνη Αθανασίου και Δήμητρα Αργυρίου.

Στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς απονεμήθηκε έπαινος για την ταινία μικρού μήκους «Βαδίζοντας στα χνάρια της Ιστορίας του τόπου μας στα χρόνια της Επανάστασης του 1821». Έπαινο παρέλαβαν οι μαθητές και μαθήτριες Ελένη Γυμνοπούλου, Επαμεινώνδας Βουτσελάς, Μαριάντα Γκρέκα, Βασίλειος Κουτσούμπας, Χρήστος Μαστραπάς, Δέσποινα Μπάλιου, Κυριάκος Ζαχαρίας, Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, Ιάσονας Παπαιωάννου, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Παναγιούλα Μπαφίνα και Μαρία Παναγιωτοπούλου

Ακόμη, η εκπαιδευτικός Νάνα Φλώρου απέσπασε το βραβείο για τη δημιουργία πινακίδων ψηφιακής ανάγνωσης, που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς.

Από την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 έως και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, στο Ισόγειο του Νερόμυλου, θα διαρκέσει η Φωτογραφική έκθεση «Εξερευνώντας τις πόλεις μας» από το ενταξιακό πρόγραμμα HELIOS, ενώ απόψε στις 21:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Μαρία Σουλτάτου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο