Τελευταία Νέα

Συγκλονίζει μετα λόγια της η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της.

«Η Γαρυφαλλιά ήταν ένα δώρο για μένα. Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για να προσθέσει.

«Θέλω να σεβαστείτε τον πόνο μας. Δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό. Η Γαρυφαλλιά που έλεγε ότι ήταν καλό παιδί . Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον πόνο της μάνας του 3οχρονου .

« Θα ήθελα να πως στο παιδί μας μία το τελευταία φορά ότι το αγαπάμε» τόνισε η μητέρα της.

Αναφερόμενος στον 30χρονο που συνελήφθη λέει χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μονό άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω κι αλήτες όταν παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προσταυτευσουν του φέρονται έτσι». «Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο», λέει χαρακτηριστικά η Αλέκα Ψαράκου αναφερόμενη στην μητέρα του 30χρονου. «Και κείνη η μάνα αυτό το παιδί έχει κάνει, δεν ήθελε να φτάσει σ’ αυτό το σημείο», συμπληρώνει.

«Είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Μακάρι να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό. Να μην είναι αλήτες. Μακάρι να μπορούσα να πω ένα τελευταίο σ΄αγαπώ στην κόρη μου»

«Το παιδί μου πέθανε με άνανδρο τρόπο» είπε και «πρόσθεσε πως πρέπει να σταματήσουν αυτά. Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας, δεν πρέπει. Σας παρακαλώ», δήλωσε η μητέρα.

Επίσης, στο ΣΚΑΪ μίλησε και ο πατέρας της 26χρονης που δήλωσε πως «είναι φονιάς (σ.σ για τον 30χρονο), σκότωσε το παιδί μας στα καλά καθούμενα. Όλη την ζωής της διάβαζε και πήγε για πρώτη φορά διακοπές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο