Τελευταία Νέα

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων ενημερώνει τους δημότες-ιδιοκτήτες ότι μπορούν να διορθώσουν τα τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών και των επαγγελματικών χώρων τους, χωρίς πρόστιμα  αναφορικά με τη μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης, εφόσον απευθυνθούν στις δημοτικές υπηρεσίες έως τις 31 Μαρτίου 2020.

Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, θα δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να αποκτήσουν πρόσβαση στη δήλωση Ε9 των πολιτών και σε περίπτωση αναντιστοιχίας θα προβαίνουν σε αναδρομική χρέωση δημοτικών τελών για τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους αλλά και επιβολής άλλων προστίμων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να προσκομίζονται σε φωτοαντίγραφα, είναι:

  • Αίτηση (παρέχεται από την Υπηρεσία)
  • Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος (και οι δύο όψεις)
  • Το Ε9
  • Αντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας και δήλωσης τακτοποίησης (αν υπάρχει) ή Βεβαίωση μηχανικού στην οποία θα αναφέρονται τα σωστά τ.μ. του ακινήτου

Επίσης δυνατότητα να δηλώνουν ηλεκτρονικά τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους, θα έχουν οι ιδιοκτήτες τις επόμενες ημέρες, οπότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εσόδων (από Δευτέρα έως Πέμπτη, 08:00 – 14:00) και στο τηλέφωνο 22683-50224.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο