Τελευταία Νέα

Παρουσία πολιτικών, αυτοδιοικητικών, στρατιωτικών αρχών, εκπαιδευτικών και πλήθους πιστών γιορτάστηκε στο Σχηματάρι η σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών την παραμονή στις 7 και ανήμερα στις 8 Νοεμβρίου.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος. Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους του Σχηματαρίου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, συνοδεία αγήματος από την 114 Π.Μ και αντιπροσωπεία μελών των Συλλόγων «Τερψιχόρη» και «Απανταχού Πετριλιωτών» με παραδοσιακές στολές.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας με πολλούς συνεργάτες του. Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, οι βουλευτές της Ν.Δ. Ανδρέας Κουτσούμπας και του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης, οι πολιτευτές Γιαννάκης Μιχάλης, Θεοδώρου Λουκία, Κτιστάκης Λευτέρης και Τζουβελέκη Ευαγγελία, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου και όμορων Δήμων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο