Τελευταία Νέα

Την περασμένη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στη Λαμία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας υπό τον πρόεδρο  Ζ. Καρακώστα  και τον αντιπρόεδρο Ν. Γιαννούλη , με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγο Γ. Κανέλλο  παρουσία του ταξίαρχου Μ. Τσάτση .

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας  εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Α. Βοιωτίας: οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που αγγίζουν το 40% των οργανικών θέσεων, η λειτουργία δύο κέντρων φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων, ο γερασμένος στόλος υπηρεσιακών οχημάτων, οι ακατάλληλες κτηριακές υποδομές (Α.Τ.Ορχομενού), Ακόμα συζητήθηκαν η υλοποίηση του πάγιου αιτήματος της Ενωσης για δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στη Θήβα, το κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων Ελαιώνα καθώς και των τακτικών μεταγωγών του Α.Τ. Θηβών, οι  μετακινήσεις της διμοιρίας υποστηρίξεως  κ.τ.λ.

Τόσο ο κ. Κανέλλος όσο και ο κ. Τσάτσης, γνώστες  υπηρεσιακά της κατάστασης η οποία έχει διαμορφωθεί στη Δ.Α.Βοιωτίας,  δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια  ώστε να δοθούν λύσεις στα συσσωρευμένα υπηρεσιακά ζητήματα στη Βοιωτία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο