Τελευταία Νέα

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Ταγκαλέγκα που συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα Γιώργο Ζιώγα και της  αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο πρώην συνεργάτες στη διοίκηση της Περιφέρειας συμφώνησαν να διατηρήσουν τη γόνιμη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν για την επίλυση θεμάτων του νομού. Ο δήμαρχος μάλιστα υπογράμμισε ότι προσβλέπει στο άριστο κλίμα με την Περιφέρεια σ’ ένα πλαίσιο συναίνεσης, ηθικής και εντιμότητας, ώστε να υλοποιηθούν αναπτυξιακά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα επιλύσουν χρόνια αιτήματα των κατοίκων του Καλλικρατικού Δήμου.

Για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας στην Κωπαΐδα, ο κ. Ταγκαλέγκας ανέφερε ότι η νέα δημοτική αρχή θα βασιστεί στις προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς το έργο έχει ήδη συμβασιοποιηθεί και ο Δήμος Λεβαδέων δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει. Ωστόσο, καταλήγοντας τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξομάλυνση της υφιστάμενης κατάστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο