Τελευταία Νέα

Γράφει η Ιουλία Μπράμη

Στα γνώριμα, καθιερωμένα, στέκια της Λιβαδειάς ανήκει το café Diem, που κρατά ζωντανό τον παλμό της γωνιάς Δελφών & Διστόμου, ακριβώς απέναντι από την είσοδο του ΕΠΑΛ.

Πάντα εδώ, σε μόνιμη σχέση με τον κόσμο που το αγαπά και το προτιμά,το cafe Diem σας περιμένει καθημερινά από τις 5 το πρωί ως τις 9:30 το βραδυ, καθημερινά (Κυριακή 6-9:30).  Ο Νίκος και ο Γιάννης, μαζί με την κεφάτη παρέα που απαρτίζει το δυναμικό του καφέ Diem, με το ζήλο και την αστείρευτη διάθεση που αποπνέουν, θα σας κερδίσουν .

Μαθητές, φοιτητές, μα και κόσμος κάθε ηλικίας, γεμίζουν τον χώρο, τις ώρες αιχμής. Μια ευχάριστη στάση για τον καθιερωμένο καφέ, τη ζεστή, κρύα ή… λευκή σοκολάτα, αποτελεί για τους πιστούς μια αγαπημένη συνήθεια.

Στα “ατού” του καφέ Diem,συγκαταλέγεται το αγαπημένο μας πια “donut-coffee”(με καφέ ή όποιο ρόφημα προτιμάτε)που συνοδεύεται από ένα λαχταριστό  donut, σε τιμή έκπληξη(!) Έτσι… για να γλυκαίνουμε τις μέρες σας! Και η γλύκα δεν σταματά εδώ. Θα βρείτε σίγουρα τη γλυκιά(ή κι αλμυρή) ατασθαλία που σας ταιριάζει.  Κρύα/ζεστά σάντουιτς, λαχταριστές σφολιάτες , κρουασάν, μπάρες, mini brownies και ό,τι τύπο σνακ θα αναζητούσατε σε μια κοπιαστική μέρα, γεμάτη ρυθμό και ένταση, είτε σε χαλαρή διάθεση, συνοδεύοντας τον καφέ, την μπίρα, το αναψυκτικό ή τον χυμό σας.

Για τους λάτρεις της μπάλας και των αθλητικών δρώμενων, το κατάστημα έχει προνοήσει!  Φιλοξενούνται όλα τα αθλητικά γεγονότα από ΟΤΕ και ΝΟVA!. Έτσι ο φίλαθλος κόσμος έχει κι εδώ την επιλογή του. Τις μέρες των αγώνων, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας, στο “Diem”.

Και μην ξεχνιόμαστε! Ο Διαγωνισμός τρέχει… όσοι δεν μεριμνήσατε ακόμη, σπεύσατε να προμηθευτείτε μαζί με το ρόφημα σας (αν είστε μαθητές ή φοιτητές) την καρτούλα προσφοράς, μην ξεχνάτε να την σφραγίζετε και σύντομα θα έχουμε την εξέλιξη!

…LOADING…

Café Diem.  Θα μας βρείτε στην τοποθεσία: ΔΕΛΦΩΝ 31Α & ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Διεύθυνση καταστήματος: Kοτσικόρος Νίκος & Γιάννης

ΤΗΛ. DELIVERY (7-9,Δευτ-Σαββ/7:30-9:30 Kυριακή): 2261100318 & 6975517736

instagram: cafediem_livadeia

facebook: www.facebook.com/Cafediemlivadeia/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο