Τελευταία Νέα

Πραγματοποιήθηκαν  σήμερα το μεσημέρι στο Λαφύστιo τα εγκαίνια της νέας Μονάδας του ΕΚΕΨΥΕ. Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίος, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών κ. Στυλιανός Χριστογιώργος, οι βουλευτές Βοιωτίας κ.κ. Νίκος Θηβαίος & Αντρέας Κουτσούμπας, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο κ. Γιάννης Καραβάς από την χορηγό εταιρεία  Αλουμίνιο της Ελλάδος, εκπρόσωποι φορέων & οργανισμών καθώς και πλήθους κόσμου.

H Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου στο καλωσόρισμα της ανέφερε ότι  ο Δήμος Λεβαδέων στηρίζει έμπρακτα τις ευάλωτες ομάδες, είτε μέσω των Δομών του, όπως το Κοινωνικό Φαρμακείο – Ιατρείο – Συσσίτιο, είτε μέσω του προγράμματος  του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις δράσεις όλων των δομών του ΕΚΕΨΥΕ που έχουν ως στόχο τη στήριξη, τη σταδιακή επανένταξη καθώς και την άρση των προκαταλήψεων και του κοινωνικού αποκλεισμού. Υπενθύμισε ότι το κτίριο για τη λειτουργία της νέας μονάδας ΕΚΕΨΥΕ, παραχωρήθηκε ανακαινισμένο και επαναχρησιμοποιείται για καλό σκοπό. Αυτό στάθηκε δυνατό χάρη στην συγκατάθεση και στήριξη των κατοίκων του Λαφυστίου, τους οποίους και ευχαρίστησε.    

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν με την άψογη και δημιουργική συνεργασία τους, ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα. Ευχήθηκε καλή δύναμη στους εργαζόμενους και ευόδωση των κόπων τους, εξαίροντας το σημαντικό έργο που επιτελούν στον τομέα της Ψυχική Υγείας, τόσο στη φροντίδα όσο και στην πρόληψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο