Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Συνεδρίασαν σήμερα τα Δ.Σ των Σωματείων και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:· Στείλαμε επιστολή στη Διοίκηση της εταιρίας για συνάντηση , να μας ενημερώσει σχετικά με τη Σύμβαση της ΔΕΗ και ποιος προγραμματισμός υπάρχει σε θέματα παραγωγής και πληρωμών με βάση την παραπάνω συμφωνία.· ΗΜΕΡΙΔΑ (21-02-2019) στη Λάρυμνα , με κάλεσμα όλων των φορέων – Βουλευτές – κόμματα -Δήμοι – Περιφέρειες – Εργατικά Κέντρα – Ομοσπονδίες – Σύλλογοι κ.λπ.· Συνάντηση με κόμματα· Κινητοποίηση με Ομοσπονδίες – Εργατικά Κέντρα – ΓΣΕΕ (σε κοινή απόφαση με τον Κλάδο).

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες γιατί η συμφωνία της Διοίκησης της εταιρίας με τη ΔΕΗ , βάζει ταφόπλακα στην εταιρία. Πρέπει όλοι να γίνουν κοινωνοί του προβλήματος αυτού , να αλλάξει η συμφωνία που ενέκρινε η Διοίκηση της εταιρίας γιατί και η ΛΑΡΚΟ ανήκει στην Ε.Ε και δεν μπορεί με τρόπους εκβιαστικούς και διλήμματα ότι δήθεν η ΔΕΗ θα μας κόψει το ρεύμα , να υπογράφουν τέτοιες συμβάσεις που κλείνουν την εταιρία. Καλούμε όλους στον αγώνα που ξεκινάμε να συμμετέχουν στα δίκαια αιτήματα που βάζουμε και να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς που μόνο στόχο έχουν την εκποίηση της εταιρίας , το ξεπούλημα και το κλείσιμο. Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε με οποιαδήποτε μορφή κινητοποιήσεων μέχρι να δικαιωθούμε. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το Συντονιστικό των Σωματείων είναι Ομόφωνες. Δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν οι πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης και της Διοίκησης που κλείνουν την εταιρία. Σας καλούμε όλους να είστε κοντά μας γιατί από σήμερα ξεκινάει ο Αγώνας.
Υ.Γ.: Δεν ήταν μαζί μας το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Καστοριάς & Σερβίων λόγω απόστασης , αλλά συμφωνούν με τις παραπάνω αποφάσεις μας , όπως απουσίαζε και το Σωματείο της Έδρας γιατί βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο , παρ΄ όλα αυτά , γνωρίζουμε από το σημερινό προεδρείο του Σωματείου, ότι συμφωνεί με τις αποφάσεις των υπολοίπων Σωματείων. Όπως , αποφασίσαμε τα τρία Σωματεία που είμαστε σήμερα παρόντες , ότι όποιος δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις των Συντονιστικών , δεν θα ανήκει στα αδελφά Σωματεία.

ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ ΑΝΔ. (Πρόεδ. ΣΕΛ- ΛΑΡΥΜΝΑ) : 6974263959

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ξ. (Πρόεδ. Εύβοιας)

ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩ. (Πρόεδ. Αγ. Ιωάννη – Νέο Κόκκινο Θηβών)

ΛΙΑΜΗΣ ΑΘ. (Πρόεδ. Καστοριάς & Σερβίων)

Πηγή  https://larkikanea.blogspot.com/p/blog-page_9.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο