Τελευταία Νέα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Γράφει η Νίκη Κεράστα

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Η νέα χρονιά προμηνύει αλλαγές για όλους σε πρακτικό επίπεδο με την είσοδο του ουρανού στον ταύρο, και είναι η αρχή ενός νέου εφταετή κύκλου πραγμάτων. Με τον κρόνο από τον αιγόκερω να τριγωνίζει τον ουρανό θα έχουμε αλλαγές σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ο ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον δία από τον σκορπιό, είναι το καλό χαρτί της χρονιάς που σημαίνει ότι με ιδεαλισμό, φαντασία, πίστη, αισιοδοξία και με την οργάνωση από τον κρόνο βαδίζουμε στην καθημερινότητα για να υλοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας. Ο πλούτωνας από τον αιγόκερω τετραγωνίζει έστω και με απόσταση, τον ουρανό δηλαδή αυτοί που έχουν την κυριαρχία συνεχίζουν να ελέγχουν και να κινούν τα νήματα. Ο άρης θα τριγωνήσει τον ουρανό στον κριό και θα δώσει νέα ξεκινήματα. Οι τέσσερεις από τις πέντε εκλείψεις θα γίνουν στον άξονα υδροχόου-λέοντα και οι αλλαγές τους περιμένουν γι’ αυτό καλό θα είναι να προετοιμαστούν και να το σκεφτούν καλά πριν πράξουν. Μία έκλειψη θα γίνει στον άξονα καρκίνου-αιγόκερου. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της χρονιάς είναι ότι πολλοί πλανήτες θα είναι ανάδρομοι άρα θα δυσκολέψει το όποιο έργο παράγεται. Σε γενικές γραμμές θεωρείται μια χρονιά σχετικά καλή για τα τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες  του τρίτου 10ημέρου με ευκαιρίες μέχρι το Μάρτιο. Το Μάιο και τον Αύγουστο ευκαιρίες από το πουθενά θα έρθουν για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες σε οικονομικά και συναισθηματικά.  Προκλητική η χρονιά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους των πρώτων ημερών. Παρθένοι και Αιγόκεροι, ανακάμπτετε μετά από την απαιτητική τριετία που πέρασε. Δίδυμοι, το όλο κλίμα σας επηρεάζει θετικά στα επαγγελματικά και τα θέματα υγείας θα τα προσεγγίσετε από άλλη οπτική γωνία. Οι Ζυγοί των πρώτων ημερών θα κληθούν να αντιμετωπίσουν θέματα ακινήτων οικογενειακά της επιχείρησης, με οργάνωση και αφιερώνοντας τον χρόνο τους.

Το μότο του 2018 είναι: «δρω, δράση, δραστήριος-α, δραστικός-ή, δραστηριότητα, δραστικά, δραστηριοποιώ.

 

ΚΡΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου)  η καριέρα σας και η διευθέτηση των υποχρεώσεων σας, θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας, για να προχωρήσετε στις οριστικές αλλαγές στην ζωή σας. Τον Απρίλιο θα κληθείτε να  δώσετε ένα τέλος  έντονο ίσως και βίαιο και συνάμα λυτρωτικό. Είναι ένας μήνας με δυσκολίες και αρκετή δυναμική.

Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) θα θέλετε να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές αλλά από τη μια η αναβλητικότητα σας και από την άλλη οι καθυστερήσεις από εξωγενείς παράγοντες θα σας δυσκολέψουν να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Δουλεύετε αισίως με την ψυχολογία σας ετούτη τη χρονιά.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου)  ο Μάρτιος είναι ένας θετικός μήνας για να τολμήσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε γιατί θα σας παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Ο Απρίλιος και ο Μάιος θα είναι λίγο ζόρικοι γιατί θα πρέπει να καταβάλετε υπερπροσπάθειες  για ένα νέο ξεκίνημα. Θα δώσετε οριστικό τέλος σε αρρωστημένες καταστάσεις ενώ οι γεννημένοι από 8 έως 11 Απριλίου θα αναγκαστούν να κάνουν υπερβάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που θα τους αγχώνουν για να τα καταφέρουν και κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να  δίνουν πολλή ενέργεια σε έναν γονιό ή σε ένα  τέκνο τους.  

ΤΑΥΡΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) το Μάιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα κάνετε μια επανάσταση είτε μέσα σας και με τη θέλησή σας, είτε από μια δύσκολη κατάσταση που θα σας αναγκάσει, αλλά θα σας παει μπροστα.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η οικονομική εύνοια  από συνεργασίες και από γάμο θα ειναι παρούσα όλη τη χρονιά. Οι οικονομικοί στόχοι αποδίδουν η ψυχολογία σας ειναι καλή, και χρησιμοποιείτε τη διαίσθηση προς όφελός σας.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) ιδιαίτερα δυνατοί και ευνοημένοι θα βρεθούν οι γεννημένοι στις 8,9,10,11,12 Μαίου από νομικές υποθέσεις. Οι συμμαχίες με πιο ισχυρά άτομα θα ευνοήσουν στην προώθηση των επαγγελματικών σας. Θα κάνετε θετικά επαγγελματικά ανοίγματα επιδιώκοντας την σταθερότητα. Να εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο και ή να πάρετε ιδέες από το εξωτερικό που θα τις ενσωματώσετε στην εργασία σας για να έχετε περισσότερη ασφάλεια. Η μετεκπαίδευση και η διεύρυνση των οριζόντων με πιο φιλοσοφική διάθεση είναι δεδομένη ετούτη τη χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) παλιά χρέη συναισθηματικά ή οικονομικά θα πρέπει να ρυθμισθούν για να προχωρήσετε παρακάτω, ώστε να στήσετε και να ζήσετε τα δικά σας όνειρα. Από τον Μάιο θα μπέιτε σε μια διαδικασία να αλλάξετε εκ των έσω για να μπορέσετε τα επόμενα έτη να προωθήσετε τις όποιες αλλαγές. Στην καθημερινότητα εναλλάσετε το καινούριο σε αντικατάσταση του παλιού.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) τον Φεβρουάριο θα σας δωθούν ευκαιρίες μέσω γνωριμιών για να προωθήσετε κάτι. Θέλει προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε με υπεραισιοδοξία καταστάσεις και πρόσωπα και την πατήσετε. Η επιφυλακτικότητα είναι απαραίτητη. Τον Νοέμβριο υπερβολές σε ένα συναισθηματικό θέμα είναι πιθανές.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) τον Απρίλιο  επεκτείνετε μια συνεργασία και ανοιγετε τους πνευματικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες. Οι φίλοι, το διαδίκτυο και οι νομικές συμβουλές συμβάλλουν αποφασιστικά   στην εκπλήρωση ενός στόχου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Όλοι οι καρκίνοι είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) τον Απρίλιο θα συναντήσετε δυσκολία και θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσετε κάτι. Δεν θα μπορέσετε να συννενοηθείτε εύκολα με τους άλλους. Θα αλλάξετε κατεύθυνση στα επαγγελματικά και είναι πολύ πιθανόν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Θα προσεγγίζετε τις στενές σχέσεις με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ότι κάνατε μέχρι τώρα.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου)   το  Μάιο και τον Αύγουστο  θα έχετε κάτι σαν Θεία βοήθεια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και αν παίξετε τυχερά παιχνίδια χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας θα έχετε κέρδη. Το καλοκαίρι δείχνει ονειρεμένο, με ευτυχία.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου)  και ειδικά των γεννημένων από 19 έως 22 Ιουλίου, τον Απρίλιο θα σας δωθούν οι ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές αλλαγές που προωθούσατε όλο το προηγούμενο έτος.  Τον Νοέμβριο θα βοηθηθείτε από κάποιες γνωριμίες και σχέσεις. Θα έχετε περισσότερη γνώση και σοφία γενικώς.

ΛΕΩΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) η χρονιά ζητάει αλλαγές. Ο Μάιος είναι ένας μήνας με επαναστατική, αντιδραστική και εκρηκτική διάθεση. Θα τα βάλετε με τους άλλους και οι άλλοι με εσάς για να λύσετε τις διαφορές σας. Μέχρι το Σεπτέμβριο θα προσπαθείτε για την επίλυση αυτών των θεμάτων.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) η δημιουργικότητα  και η θετική σας άποψη για την ζωή, μπορεί να σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες ακόμα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Είστε από αυτούς που μπορούν να συνεχίσουν να δημιουργούν προσπερνώντας με ευκολία τα εμπόδια με μια οικογενειακή επιχείρηση ή εργασία κατ’ οίκον. Η χρονιά θα σας βοηθήσει να γιατρέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και να ισορροπήσετε.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι τα μέσα του μήνα, ενεργοποιείται ένα νέο θετικό ξεκίνημα με συνεργασία που σας δίνει ένα άνοιγμα. Το διαδίκτυο, το εξωτερικό, η εκπαίδευση και η νομική υπόσταση του όλου θέματος κρίνονται σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) από το 2015 δοκίμαστήκατε αρκετά  σε θεματα οικογενειακά, στεγαστικά, επαγγελματικά, συναισθηματικά με τα τέκνα και τους στόχους σας. Αυτή την χρονιά λοιπόν θα είσαστε από τους ευνοημένους των εξωτερικών καταστάσεων. Η μετεκπαίδευση που θα ζητηθεί μέσα από τα καινούργια δεδομένα της τεχνολογίας, θα είναι κάτι που θα το κάνετε ευχαρίστως. Έτσι θα είσθε από αυτούς που θα μπορούν να κάνουν καινούργιες δημιουργικές δράσεις τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και την καθημερινότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας. Ένας ξαφνικός έρωτας ή απόγονος από το Μάιο έιναι στο προσκήνιο.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) τον Νοέμβριο ίσως υπερεκτιμήσετε κάποιες σχέσεις και οδηγηθείτε σε υπερβολές. Ο υπερενθουσιασμός θα σας κάνει να ξεφύγετε. Ο Μάιος ενδείκνυται να ασχοληθείτε με συμβόλαια ακινήτου ή με τη δεύτερη σας κατοικία.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) τον Μάρτιο θα σας δωθεί μια ευκαιρία να λύσετε θετικά ένα θέμα επαγγελματικής στέγης και να μετακομίσετε σε ένα πιο οικείο περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) τον Απρίλιο θα έχετε μια ένταση στον οικογενειακό χώρο από τον σύντροφο ή τον συνεργάτη στην επιχείρησή σας. Από το Μάιο και μετά, θα προσεγγίσετε τα οικονομικά του συντρόφου με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) όλο το έτος θα κυλήσει με θετικό πρόσιμο για το πορτοφόλι σας γιατί οι ευκαιρίες για εργασία δεν θα λείψουν. Πολλές πιθανότητες για μετακίνηση από και πρός την εργασία και στην καθημερινότητά σας. Οι γεννημένοι από 12 έως 15 Οκτωβρίου οικονομικές καταστάσεις στην οικογένεια και στην επιχείρησή θα σας πιέζουν μέχρι να βρείτε αυτό που θα είναι καλό για εσάς  να το πράξετε.

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) τον Απρίλιο θα είστε σε ένταση με τους άλλους και οι άλλοι με εσάς για οικονομικούς λόγους. Συναισθηματικά αυτήν την περίοδο θα βιώσετε ένα τέλος για να σύνεχίσετε πιο δυνατοί αργότερα. Ταυτόχρονα οι γεννημένοι από 20 έως 24 Οκτωβρίου, τον Μάρτιο, θα κάνετε μία νέα συμφωνία – συνεργασία με έντονο το κομμάτι της δημιουργίας. Κάποιοι θα παντρευτείτε τον έρωτα σας, και σε κάποιους θα προκύψει ένας απόγονος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Όλοι οι σκορπιοί είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) το Μάιο και τον Σεπτέμβριο θα είστε λίγο απόλυτοι, με το νευρικό συστημα ευερέθιστο και θα θέλετε να σπάσετε καταστάσεις στο σπίτι ή στην εργασία.  Προσπαθήστε να  ελέγξετε το θυμό σας. Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα είναι ομαλό.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) από την αρχή του έτους θα είστε αισιόδοξοι με εσωτερική δύναμη και με αυτό το όπλο, θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Θα έχετε ξαφνική τύχη και όλα θα πηγαίνουν καλά. Το Μάιο και τον Αύγουστο όσοι παίζετε τυχερά παιχνίδια θα ευνοηθείτε από την τύχη. Κάποιοι θα ερωτευθείτε και κάποιοι θα χαρείτε το τέκνο σας ή θα αποκτήσετε ένα.  

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) από το Φεβρουάριο και μετά θα έχετε βοήθεια από σχέσεις και συνεργασίες. Οι εκλείψεις θα σας κάνουν να σκεφτείτε εναλλακτικές σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Τον Μάρτιο παρουσιάζεται μια ευκαιρία για έσοδα ή για εύρεση εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) θα βιώσετε ανακατατάξεις στην καθημερινότητα σας και αυτή η χρονιά θα είναι ένα δείγμα, για το τι μπορεί να περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Τα περιορισμένα οικονομικά σας, θα σας ωθήσουν να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε δουλειές που δεν φανταζόσασταν πριν. Ωστόσο είστε από τους δυνατούς του ζωδιακού και μπορείτε να ανοίγεται δρόμους, τόσο για εσάς όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους.

Για τους γεννημένους στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου )  η συμπαράσταση και η συμπόνοια στους οικείους σας, θα είναι μία πηγή εσωτερικής ικανοποίησης και καθημερινής χαράς. Η αισιοδοξία και η θετική σας διάθεση για να παλέψετε, θα ανταμειφθεί αυτή την χρονιά. Τον Φεβρουάριο ελοχεύει ο κίνδυνος της αυταπάτης λόγω υπερεκτίμησης σε μια ωραία σχέση.  Τον Νοέμβριο προσοχή σε υπερβολές γενικώς.

 

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) να τολμήσουν την αλλαγή το Μάρτιο στον αισθηματικό τομέα γιατί θα  δοκιμάσουν νέους τρόπους επικοινωνίας και χαράς. Μια σχεση σε κοντινή απόσταση υπόσχεται πολλά καλά. Οι θετικές αλλαγές του προηγούμενου έτους ολοκληρώνονται και εδραιώνονται με τη δράση σας ετούτη τη χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) στις αρχές Απρίλη θα αποφασίσετε οριστικά για ένα οικογενειακό θέμα ή ακινήτου ή της επιχείρησης σας. Από το Μάιο και μετά αρχίζετε να εισάγετε νέες μεθόδους και μέσα για να ανανεώσετε τα έσοδά σας.

Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) βάζετε σε ενέργεια την διαίσθηση σας, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στους στόχους και τα σχέδια σας. Ο Ιανουάριος, ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες που κερδίζετε δόξα και έχετε ευκαιρίες από γνωριμίες.  

Οι γεννημένοι στο τρίτο 10ημέρο (από 11 έως 20/1ου) τον Μάρτιο θα σας δωθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο με οικονομικό όφελος.  Θα πιεστείτε τον Απρίλιο για έναν οικογενειακό στόχο και κάποιοι άλλοι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν οικογενειακό φιλο. Ωστόσο οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς, και εσείς τα καταφέρνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018            

Για όλους τους Υδροχόους η χρονιά είναι ενδιαφέρουσα και καθοριστική, διότι  οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα, καθώς και οι αναδρομές των πλανητών, σας επηρεάζουν στις σκέψεις και στις πράξεις σας. Πολλές φορές θα δοκιμασθούν οι αντοχές σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και και στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Σίγουρα όμως θα υποδεχθείτε τις αλλαγές με ευχαρίστηση, αφού είναι αυτό που σας συναρπάζει.

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα νιώθετε μια εσωτερική ψυχολογική κυρίως πίεση, και γι’ αυτό η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον θα είναι πιο βαριά και μετρημένη.Το Μάιο το νευρικό σύστημα θα είναι σε ένταση και θα θέλετε να ξεσπάσετε στους οικείους και συνεργάτες. Καλύτερα να εκτονωθείτε σε κουραστική εργασία ή σωματική άσκηση. Μέχρι το Σεπτέμβριο θα προσπαθήτε να διακρίνετε τι θα επιλέξετε ανάμεσα στο καινούριο και το παλιό. Εσωστρέφεια λοιπόν, παράλληλα με την κοινωνικότητα, που δεν θα πάψει να είναι η διέξοδό σας.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου (31/1/2018) που γίνεται στο 10ήμερό  σας, σας αναγκάζει να επανεξετάσετε σχέσεις από το παρελθόν, για να αποφασίσετε, αν θα τις κρατήσετε ή θα τις προσπεράσετε δημιουργώντας καινούργιες, σύμφωνες με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Οι επαγγελματικοί στόχοι προχωρούν με σταθερό βήμα και σας εξασφαλίζουν έσοδα για όλο το έτος. Τον Απρίλιο θα είστε έτοιμοι για πόλεμο αλλά θα συγκρατηθείτε.                                                    

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου (15/2/2018) σας προετοιμάζει για αλλαγές, που σας παρουσιάζονται σαν ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να τις επανεξετάσετε πολλές φορές πριν αποφασίσετε οτιδήποτε, δεδομένου ότι πολύ πιθανόν να κρύβουν παγίδες, που τώρα είναι καλυμμένες και δεν φαίνονται. Το Μάρτιο μια ευκαιρία με τη μορφή κάποιου προσώπου σας παρουσιάζεται για να σας βοηθήσει να τροποποιήσετε τα σχέδια σας και να πετύχετε την αλλαγή που θέλετε. Είναι ένας επαγγελματικός στόχος με οικονομικό περιεχόμενο.

ΙΧΘΕΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018            

Όλοι οι ιχθύες είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού.

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) από τον Μάιο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα θελήσετε να ανανεώσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και θα κάνετε νέες και σταθερές γνωριμίες. Το Νοέμβριο θα είστε καλά με βοήθεια από άλλους.  Στόχοι κρυμμένοι στο συρτάρι θα βγουν προς τα έξω και μερικοί θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον για δημιουργική γραφή ενεργοποιώντας την αξεπέραστη φαντασία σας.

Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) τον Φεβρουάριο και τον Δεκέμβριο τάσεις φυγής, όχι και τόσο υγιείς θα κυριαρχούν, και δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε. Μπορείτε να τις διοχετεύσετε σε δημιουργικά καλλιτεχνικά κανάλια. Ταυτόχρονα θα έρθουν ευκαιρίες από σημαντικούς ανθρώπους σε θέματα σχέσεων και προσωπικά. Τον Μάιο και τον Αύγουστο θα σας δωθούν ευκαιρίες «άνωθεν» και με τη βοήθειά τους θα ξεπεράσετε αρκετά θέματα κυρίως επαγγελματικά ανοίγματα, νομικά και σπουδών. Το καλοκαίρι θα είστε ευτυχείς. Στη ζωή σας εισάγετε νέα φιλοσοφία και την θωρείτε από θετική γωνιά.  

Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) από το Μάρτιο προβλέπεται ένα νέο θετικό ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα που υπόσχεται ξαφνική οικονομική τύχη από το διαδίκτυο ή από το εξωτερικό. Τον Απρίλιο θα πιεστείτε για να διεκπεραιώσετε έναν οικονομικό στόχο. Από τον Σεπτέμβριο ευνοούνται τα επαγγελματικά ανοίγματα.

Καλή χρονιά με καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο